logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

herplaatsing hond knutt

Geslacht: reu, gecastreerd
Leeftijd: 3 jaar
Formaat: grote hond
Kan met kinderen: eventueel, vanaf 14 jaar
Kan met katten: onbekend
Kan met andere honden: Dierenhulp Orfa plaatst Knutt graag als enige hond
Adoptiebijdrage: omdat er dringend een andere goede plek wordt gezocht voor deze lieverd, geldt voor hem een verlaagd adoptietarief van 150 euro.

➡  Knutt is al 2,5 jaar in Nederland maar moet helaas worden herplaatst. Hij is geen hond van onze stichting maar van Dierenhulp Orfa. Via onze site helpen we hen zoeken naar een nieuw baasje voor Knutt. 

Dierenhulp Orfa schrijft:

Knutt is een gecastreerde reu van ca. 3 jaar. Inmiddels woont hij 2,5 jaar bij zijn huidige eigenaren waar hij ontzettend geliefd wordt en echt onderdeel is van het gezin samen met zijn baasje, vrouwtje en hond Beau.
Door de recente komst van een baby in het gezin komt er - nu en in de toekomst - veel bezoek over de vloer, vaak met kinderen. Er is er een nieuwe dynamiek ontstaan in het huidige gezin en het is het een stuk moeilijker geworden om met het gedrag van Knutt om te gaan. Daarom hebben zijn huidige baasjes met veel pijn in hun hart besloten om Knutt te herplaatsen. Zij wonen in Breezand (provincie Noord-Holland).

herplaatsing hond knutt

Zijn baasjes vertellen:

"In 2,5 jaar tijd is Knutt gegroeid tot een trouwe hond die van knuffelen houdt. Knutt wandelt graag (het bos vindt hij eng), maar hij houdt ook zeker van een lekker lui dagje. We hebben veel met Knutt geoefend en getraind, zo beheerst hij veel commando's: zit, af, poot, blijf, plaats, high five en zijn favoriet "kusje". Knutt houdt niet van visite en hij heeft de tijd nodig om iemand te leren vertrouwen, vooral mannen. Met vrouwen heeft hij meestal geen moeite. Knutt is angstig voor drukke kinderen, die niet te voorspellen zijn.

Helaas moeten wij voor Knutt uit voorzorg op zoek naar een ander huisje. Sinds de komst van de baby waakt hij graag over zijn kleine "zus" en zijn vrouwtje. Hierdoor gromt hij naar visite en ook hapt hij naar onze andere hond. Ook toont hij soms wantrouwen naar zijn mannelijke baasje.

Knutt zou graag in een huisje wonen waar hij waakzaam mag zijn, heel veel liefde krijgt maar ook zeker de kans heeft om zich terug te trekken. Een rustig huishouden met duidelijke routines en zonder (jonge) kinderen past het beste bij Knutt.

Knutt vindt sommige honden eng, dan zoekt hij zijn baasje op voor steun. Daarom plaatsen we hem het liefst als enige hond. Knutt houdt van lekker eten en is zeker goed te trainen met koekjes.
Knutt loopt netjes aan de lijn. Oh en niet te vergeten: Knutt is stiekem een trouwe knuffelkont en houdt van aandacht. Altijd een warm welkom met Knutt in huis."

Adoptie procedure:
Heeft u interesse in deze hond? Dan kunt u contact opnemen met Dierenhulp Orfa: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Zij vragen om per e-mail (geen telefoon) alvast wat meer over uzelf te vertellen zoals samenstelling van het gezin, leeftijd, eventuele ervaring met honden en hoe lang de hond alleen zou moeten blijven. Ook zouden zij graag willen weten wat u het liefst in een hond zoekt en welke dingen de hond absoluut niet zou mogen.

Foto's en filmpjes:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.