Gevoelige Puck zoekt
een baasje met ervaring
Elena hoopt dat een ouder hondje ook een kans krijgt
previous arrow
next arrow
Slider

Joy

joy

Geslacht: teefje (gesteriliseerd)
Leeftijd: 
Joy is bijna 2 jaar
Formaat: 57 cm, 20 kilo
Kan met kinderen: Nee
Kan met katten: Onbekend
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: 
Rustig, relaxed, aanhankelijk, voorzichtig, afwachtend, dominant
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 295,-   

Karakter:
Lieve Joy is rustige en aanhankelijke hond. Ze is sociaal naar honden en mensen. Soms toont ze zich wat dominant naar de andere hond in het gezin.

Gedrag in huis:
Joy moet haar nare verleden nog verwerken en slaapt veel. Hoewel Joy geen enorme knuffelaar is, is ze wel graag dicht bij haar gastmoeder en vindt ze het fijn om aangehaald te worden. Ze gaan dan lekker op haar rug liggen om ervan te genieten. Gewoon gezellig naast elkaar op de bank is ook heerlijk. Ze is zindelijk en sloopt niks. Ze kan gerust een tijdje alleen thuis blijven. Bezoek is welkom. Na wat snuffelen en lieve woordjes is het al snel goed.

Gedrag buiten:
Joy is heel graag buiten in de tuin. Ze snuffelt dan lekker rond of gaat op de warme stenen liggen doezelen in de zon. Aan de riem trekt Joy niet, hoewel ze wel graag voorop loopt om alle lekkere luchtjes te besnuffelen. Soms loopt ze nog van links naar rechts haar neus achterna. Vreemde honden bekijkt ze belangstellend maar ze heeft geen behoefte er naar toe te gaan. Ook passerende mensen gaat goed, ze ontwijkt ze niet. Autorijden vindt Joy op dit moment nog niet prettig, ze gaat hijgen en probeert te ontsnappen.

Profiel adoptant:
Joy heeft veel meegemaakt in haar leven. We zoeken voor haar een baasje met ervaring die haar kan helpen zich verder te ontwikkelen als huishond in Nederland. Aangezien Joy zo enorm van de tuin geniet is dit een voorwaarde. We plaatsen haar op dit moment nog niet bij kinderen. Ze kan nl nog niet heel goed met drukte omgaan. Ze kan samen bij een andere hond geplaatst worden (mits deze haar dominante trekjes kan accepteren), maar alleen kan ook prima. Kippen en Joy is geen goede combinatie. Hoe Joy met katten is, is vooralsnog onbekend.

Achtergrond:

Joy komt uit het nare gemeentelijke asiel in Resita. Daar is Joy aangevallen. Gelukkig heeft een lokale rescuer haar net op tijd kunnen redden. Ze herstelt nu bij een gastgezin in Badhoevedorp

Medische bijzonderheden:
Joy is aangevallen en heeft een oogbeschadiging aan haar rechter oogje, waarschijnlijk vermindert zicht.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.