slider.jpeg
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider.jpeg - copy
STRAYDOGS RESCUE NEDERLAND
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

Grote hoeveelheid voer op weg naar Resita

spayed 09042019

Dankzij onze donateurs hebben we gisteren 450 euro kunnen overmaken voor een transport van voer uit Duitsland. Dit voer gaat naar het gemeente-asiel van Resita, waar nog zoveel honden wachten op hun grote geluksdag.... Lieve mensen, heel erg bedankt voor jullie steun! Dat is echt van groot belang want het voer vanuit de gemeente is veel te wenig om ruim 300 honden van te kunnen voeren.

Ons team is er in maart geweest en de honden zien er redelijk goed doorvoed uit. Dat was 2 jaar geleden wel anders en de mensen die ons al langer volgen, zullen zich dat ook nog wel kunnen herinneren.... We willen graag die afschuwelijke horrorsituatie niet opnieuw zien, dus we proberen zo vaak mogelijk mee te helpen met voer. 

Op de foto is de hoeveelheid te zien die nu dankzij onze donateurs onderweg is naar Roemenie. De honden hebben het zo hard nodig en dat we dit dankzij jullie kunnen doen is echt geweldig!

Intussen staan er ook al weer een aantal honden klaar met hun koffertje. Zodra er plaats komt in een gastgezin of een adoptant zich meldt, kunnen zijn ook naar Nederland komen. We hebben ze vandaag op de website gezet onder de Honden in Roemenie >>


logo srn

anbi logo

fb image

Meer nieuwsberichten