logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

gastgezinnen gezocht

Dit zijn Ringo, Lisa en Lula. Alledrie zitten ze nog in Roemenië, maar het zijn zulke lieve en sociale honden... Ze verdienen echt hoognodig een eigen thuis! Wie wil helpen?

We stellen ze hieronder aan u voor, met filmpjes. * Update 27 juli: Lisa is niet langer beschikbaar via onze stichting.

Het zwarte hondje Lula heeft een enorm triest verleden. We zagen haar zelf een paar jaar terug in Roemenië, waar ze toen in een asiel zat. Al sinds 2014...

Opgesloten in een hok ?.

Maar op basis van de weinige informatie durfden we een hond die al zolang in een kennel zat niet zomaar naar Nederland te halen. Gelukkig kwam er nu in mei een opvangplek vrij bij Florentina in Brasov en hebben we haar daar naartoe laten brengen. En er kwam een superlief en enthousiast hondje tevoorschijn ?. Lula is nu een jaar of 8 en echt een schatje ?!

Ringo is een reu die in het gemeente asiel van Resita zat, een afschuwelijke plek…. We hebben hem een jaar geleden naar de particuliere opvang van Laura in Timisoare laten brengen en ook hij is zo’n blij ei! Een hele sociale, vrolijke, speelse hond. Ringo is een jaar of 2.

In de filmpjes is goed te zien dat het alledrie honden zijn met een sociaal karakter. Maar natuurlijk zullen ze moeten wennen aan een leven in huis, ze kennen dat niet. We zoeken daarom een plekje voor hen bij mensen met ervaring, zonder hele jonge kinderen. Mensen die het een leuke uitdaging vinden om met een hondje aan de slag te gaan en die niet gelijk een perfect hondje verwachten.
 
Heeft u belangstelling voor opvang, of opvang met optie-adoptie?
Stuur ons dan een berichtje, dan sturen wij u een intakeformulier!
 
Alle honden zijn gesteriliseerd/gecastreerd, gevaccineerd en getest op ondermeer hartworm.
 

 Delen van dit bericht? Heel graag ?!