logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

hond adopteren

gastgezin worden

zorghonden

word donateur

gastgezinnen gezocht

 

Onze samenwerking met de privé opvang van Elisa start met de zoektocht naar opvang voor drie van haar kleine hondjes, Chantal, Scooter en Mocha. Ook voor een vierde kleine hond - Fefe, die bij een ander privé asiel verblijft - zijn we op zoek naar opvang in Nederland.

De opvang bij een gastgezin in Nederland kan tijdelijk zijn, als voorbereiding op een adoptie. Maar natuurlijk kan een gastgezin ook besluiten om een opvanghondje zélf te adopteren 🙂!

Update 16 feb.: Voor Chantal, Scooter en Mocha hebben we opvang gevonden 💖! Voor Fefe zijn we nog op zoek.

"Onze" vier kleintjes zijn alle vier gek op mensen, aandacht en lekkers en ze zijn alle vier nog jong. Hun liefde voor mensen is best bijzonder want voordat deze hondjes in Roemenië veilig in een opvang terecht kwamen zwierven ze op straat (Scooter, Mocha en Fefe) of woonden buiten in een tuin (Chantal).

Fefe is een prachtig hondje met een black-and-tan langharige vacht 🤩. Fefe is een sociaal en aanhankelijk hondje. Fefe heeft verlatingsangst, dus de eerste tijd heeft ze een thuis nodig waar ze nooit alleen hoeft te blijven.

Mocha barst van de levenslust! Ze is heel enthousiast en heeft bergen energie 😍. In het asiel gaat ze goed om met andere honden. Plaatsing bij een opvanggezin waar al één of meer honden wonen is een pré. Met haar 15 kilo is zij de grootste van deze vier hondjes.
Update: voor Mocha hebben we een gastgezin gevonden!

Scooter is een energiek jong hondje. Hij lijkt op een (grote) Jack Russell Terrier 🥰. Hij is gek op spelen en rennen en vindt mensen geweldig. Naar andere honden toe gedraagt hij zich ook goed, hoewel hij soms wel wat bazig kan doen.
Update: voor Scooter hebben we een gastgezin gevonden!

Chantal tenslotte is vrolijk en aanhankelijk. Als extra troef die ze inzet om mensen te verleiden doet ze een schattig dansje, staande op haar achterpoten 😊. Chantal zou het beste passen bij mensen zonder andere hond(en), want aandacht delen met een andere hond is niet haar sterkste punt.
Update: voor Chantal hebben we een gastgezin gevonden!

Meer informatie? Kijk op onze pagina Wachtend op een gastgezin.