Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Stela

puppies ter adoptie

Geslacht: teefje
Leeftijd: geboren februari 2022
Formaat: middelmaat
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: ja, met begeleiding
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)
De pups zijn vanwege hun jonge leeftijd nog niet gesteriliseerd / gecastreerd en dit zal als ze wat ouder zijn nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Tijdens de adoptie procedure adviseren wij u graag over de leeftijd waarop dit het beste kan gebeuren.

 

Informatie:
Stela, een lieve pup voor wie we hard op zoek zijn naar een eigen thuis!

Deze pup verblijft nu in een particuliere opvang in Roemenië. Ze zit daar in een kennel met andere puppy's, waar ze goed verzorgd worden. Ze hebben dagelijks contact met verschillende mensen/vrijwilligers. Maar een kennel-leven is natuurlijk geen fijn leven voor deze honden. En in Roemenië hebben ze geen toekomst...

Ons team heeft Stela en de andere pups begin juni zelf ontmoet in Roemenië en het zijn hele sociale, mensgerichte honden (zie ook de filmpjes). Stela is samen met Sammy bij de opvang afgegeven door iemand die ze gevonden had langs een drukke verkeersweg ...

Stela is reisklaar; ze is volledig gevaccineerd, gechipt en haar gezondheid is gecheckt. Natuurlijk heeft ze ook een eigen paspoort.

Profiel adoptant:
Voor deze pup zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. Stela kan eventueel in een gezin met kinderen worden geplaatst, vanaf 13 jaar.

* Dit hondje verblijft nu nog in een kennel in Roemenie en we weten vrij weinig over haar. Verder is zij nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft Stela een thuis?
Wanneer u een hondje wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over deze pup of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpjes (beelden van begin juni):