Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Mika

asielhondje adopteren

Geslacht: teefje, gesteriliseerd
Leeftijd: 1 jaar
Formaat: klein hondje
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: onbekend
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Mika is door mevrouw Geta in Roemenië gered van de straat. Dierenarts Cristina heeft haar vervolgens meegenomen naar een betere opvang.

Half oktober heeft één van onze teamleden de honden van mw Geta persoonlijk bezocht en ook Mika ontmoet. Mika is een super vriendelijk en knuffelig hondje (zie ook de foto's onderaan deze pagina). Ze snakt naar aandacht, ;iefde en lekker warme ligplekjes. We hopen dat ze snel naar Nederland kan komen, want de winter in Roemenië is meedogenloos...

In Roemenië heeft een asielhond vrijwel geen kans om daar geadopteerd te worden, daarom probeert onze stichting om in Nederland een fijn thuis voor haar te vinden.

asielhondje adopterenProfiel adoptant:
Voor Mika zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. We plaatsen haar graag in een rustige woon- en wandelomgeving. 

* Dit hondje verblijft nu nog in een (privé) asiel in Roemenie en we weten vrij weinig over haar. Waarschijnlijk is ze nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat  ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort hondjes in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft dit lieve kleine hondje een fijn en veilig thuis?
Wanneer u Mika wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u Mika als gastgezin tijdelijk opvangen om haar een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over dit hondje of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's, Mika bij mw Geta, oktober 2022:

Filmpje, Mika in het privé asiel (ze is inmiddels weg uit de tuin van mw Geta):