logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

buitenlandse hond adopterenGeslacht: teef
Leeftijd: jong hondje, geboren in april 2022
Formaat: (kleine) middelmaat
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: ja
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

➡️ De pagina over Fay is verhuisd naar een ander webadres, kijk op de nieuwe pagina alstublieft voor de actuele versie: Asielhondje adopteren, Fay

Informatie:

Fay kreeg een plekje in het privé asiel van Elisa (Solca, Roemenië), nadat iemand haar bij Elisa's woning had achtergelaten zodat ze zou worden gevonden. Ze bleek anaplasmosis te hebben en gedurende het behandeltraject kreeg ze een plekje bij de katten en kittens. Toen ze hersteld was werd ze overgeplaatst naar de honden afdeling.

Fay is een super lieve en enthousiaste pup. De foto's en het filmpje onderaan deze pagina laten dat ook zien.

Asielhonden hebben in Roemenie zo goed als geen kans om daar geadopteerd te worden... Daarom zoeken wij nu een eigen thuis voor puppy Fay! Of, dat kan ook, eerst een gastgezin in Nederland die haar wil opvangen en begeleiden tot een passende adoptant voor haar gevonden is.

Fay is reisklaar voor een enkele reis naar Nederland. Ze is gevaccineerd, gechipt en heeft een gezondheidscheck gehad. Natuurlijk heeft ze ook een eigen paspoort.

Profiel adoptant:
Voor Fay zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, een rustige woonomgeving, voldoende tijd en een (goed omheinde) tuin*. 

* Deze pup verblijft nu nog in een asiel in Roemenie. Ze is waarschijnlijk nog niet meteen zindelijk en ze is geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vindt en de eerste tijd nog niet graag mee wandelt. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort honden in Nederland graag in een woning met een goed omheinde tuin.

Wie geeft Fay een (al dan niet tijdelijk) thuis?
Wanneer u Fay wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u als gastgezin Fay tijdelijk opvangen om haar een goede start in Nederland te geven?
Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Wilt u eerst meer informatie over deze pup of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpje (november 2022):