logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

De ouders van deze pups wonen al een aantal jaar op een terrein bij een betonfabriek, niet ver van Elisa's privé asiel. Ze worden gevoerd door de medewerkers van de fabriek en Elisa houdt een oogje in het zeil.

Op een dag hoorde ze een pupje piepen en ze vond Duke. Iets verderop lagen ook Dopey en Dasja. In overleg met de medewerkers heeft ze de drie kleintjes meegenomen zodat ze goed verzorgd konden worden in haar privé asiel

Uiteraard zijn de honden bij de betonfabriek nu gesteriliseerd en gecastreerd, Elisa had de bewaker in de afgelopen twee jaar al meerdere malen gevraagd of ze het kleine teefje mee mocht nemen voor sterilisatie, maar hij had haar verzekerd dat het teefje al geholpen was... 🙄

Vorige maand was één van onze teamleden een week lang op bezoek bij Elisa's privé asiel. Ze heeft daar ook kennisgemaakt met Dopey, Duke en Dasja. Lieve Dopey en Dasja weten het allemaal nog niet zo goed. Ze zijn geïnteresseerd, maar ook nog wat terughoudend. Duke is de redder van zijn kleine familie en hij is altijd blij en enthousiast om je te zien ❤️.

Wie wil één van deze kleine pups begeleiden tot een vrolijke hond die gaat genieten van een leven als huishond in Nederland? In Roemenië is de kans dat ze daar ooit geadopteerd worden nihil. In Nederland kunnen ze geliefde maatjes worden 💞🏡.

Zowel gastgezinnen als adoptanten zijn heel erg welkom om te reageren 🙏🏻!
Informatie over het worden van gastgezin vind je hier: Gastgezin worden
en informatie over adopteren hier: Adopteren

Wil je andere asielhonden en -hondjes bekijken voor wie we adoptanten en/of gastgezinnen zoeken?
Kijk dan op Honden wachtend op een gastgezin / adoptant