logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

puppy adopterenGeslacht: twee reutjes, drie teefjes
Leeftijd: geboren half maart 2022
Formaat: middelmaat
Kan met kinderen: vanaf 13 jaar
Kan met katten: ja, met begeleiding
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 per pup (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)
De pups zijn vanwege hun jonge leeftijd nog niet gecastreerd / gesteriliseerd en dit zal als ze wat ouder zijn nog moeten gebeuren. Dit is onderdeel van het adoptiecontract. Tijdens de adoptie procedure adviseren wij u graag over de beste leeftijd voor castratie / sterilisatie.

 

Informatie:
Dit hele nest is achtergelaten bij de ingang van de opvang in Roemenie, samen met hun moeder. Natuurlijk is er in de opvang een plekje voor hen vrij gemaakt, maar ze hebben in Roemenie geen enkele kans op adoptie. Daarom zoeken we nu een eigen thuis voor hen!

In de opvang verblijven ze nu in een kennel waar ze goed verzorgd worden en ze hebben dagelijks contact met (verschillende) mensen/vrijwilligers. Maar een kennel-leven is natuurlijk geen leven voor deze honden...

Ons team heeft deze lieve pups begin juni zelf ontmoet in Roemenië (zie ook de filmpjes). Op de filmpjes van begin juni zijn ze zo'n 12 weken oud. Anna, Ace en Blair zijn nog een beetje verlegen en Abby en Bailey zijn dikke donderstenen.

Deze puppy's zijn reisklaar voor een enkele reis naar Nederland. Ze zijn volledig gevaccineerd, gechipt en hebben een gezondheidscheck gehad. Natuurlijk hebben ze ook allemaal hun eigen paspoort.

Update 1: Anna is gereserveerd; zij reist op 25 augustus naar Nederland.
Update 2: Bailey is gereserveerd; hij reist op 9 september naar Nederland.
Update 3: Abby is gereserveerd; zij reist op 29 september naar Nederland.

Profiel adoptant:
Voor elk van deze pups zoeken we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin*. Ace en Blair plaatsen we alleen bij mensen die al een stabiele hond hebben; zij hebben een hondenmaatje als steun en voorbeeld nodig. Sommige pups kunnen eventueel in een gezin met kinderen worden geplaatst, vanaf 13 jaar.

* Deze pups verblijven nu nog in een kennel in Roemenie. Verder zijn ze nog niet zindelijk en geen leven in een huis gewend. Het kan zijn dat ze alles op straat heel spannend vinden en de eerste tijd nog niet zo graag mee wandelen. Om al dit soort redenen plaatsen we dit soort pups in Nederland graag in een woning met een tuin.

Wie geeft één van deze lieve puppy's een thuis?
Wanneer u een hondje wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over deze pups of onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's: begin juni

Foto's: zo werden de pups gevonden

Filmpjes (beelden van begin juni):

Filmpje, zo werden deze pups gevonden, dichtbij Elisa's privé asiel: