logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

senior-cocker-spaniel

Geslacht: teef, gesteriliseerd
Leeftijd: senior hond
Formaat: kleine middenmaat (Cocker Spaniel)
Kan met kinderen: onbekend, we plaatsen Beppe graag in een rustig huishouden
Kan met katten: onbekend
Kan met andere honden: ja

➡️ Deze pagina over Beppe is verhuisd naar een ander webadres, kijk op de nieuwe pagina alstublieft voor de actuele versie: Senior Cocker Spaniel adopteren, Beppe

Informatie:

Dit senior hondje, een Cocker Spaniel, werd gedumpt in het gemeentelijk asiel Arad. Eén van de meest afschuwelijke asielen in Roemenië; de honden krijgen daar niet of nauwelijks verzorging, worden regelmatig mishandeld door medewerkers en ze zitten in overvolle en onverwarmde kennels. Ze worden nooit uit de kennels gelaten en hebben in Roemenië zo goed als geen kans om ooit geadopteerd te worden... Tenzij een lokale rescuer één van hen eruit haalt, opvangt en probeert een thuis te vinden voor de hond, buiten Roemenië.

Dat laatste gebeurde voor dit lieve senior teefje; een lokale rescuer haalde haar weg uit dit asiel en bracht haar naar de dierenarts voor sterilisatie en entingen. Omdat ook de particuliere asielen overvol zitten smeekte ze om hulp; een plek buiten asiel Arad, al dan niet voor tijdelijk. Eén van onze teamleden zag de oproep en heeft opvang in Nederland aangeboden 🙏. Beppe moet nog even in Roemenië blijven, want er is een wachttijd voordat de verplichte Rabiës-enting geldig is. Maar er is hoop!

Dit teefje is haar leven lang misbruikt om puppy's te produceren. Nu ze ouder is en niet zo veel pups meer kan krijgen, is ze gedumpt. De harteloze realiteit die in Roemenië helaas heel gewoon is...

We updaten dit bericht wanneer Beppe definitief op reis kan naar Nederland. Ze komt in opvang en misschien is ze later beschikbaar voor adoptie (het kan ook dat ze definief op haar opvangadres blijft). Een ouder hondje opvangen of adopteren is zó dankbaar!

Foto's en filmpjes::

Filmpjes zullen later worden toegevoegd.