Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Bella

bella jonge adoptiehond

Geslacht: teef, gesteriliseerd
Leeftijd: 1 jaar
Formaat: kleine middelmaat
Kan met kinderen: onbekend
Kan met katten: ja
Kan met andere honden: ja
Adoptie bijdrage: €350,00 (niet van toepassing bij tijdelijke opvang)

Informatie:
Bella is een prachtig en zachtaardig teefje, een kleine middelmaat (13 kilo). Ze is in Roemenië in het veld geboren op 7 mei 2021. Een lieve vrouw heeft Bella, haar moeder en haar broertje maandenlang gevoerd en de honden gepromoot ter adoptie, maar er kwam nooit een reactie.

In april 2022 heeft ze Bella opgehaald voor sterilisatie en haar daarna twee weken bij een kennis in een tuin ondergebracht. In die tijd is haar broertje gevangen door de hondenvangers en hij zit in nu in het gemeentelijk asiel van Pallady 🙁.

Toen er na twee weken tuin nog nog geen oplossing was voor Bella heeft haar redder Bella meegenomen naar huis, om haar vast van alles te leren en zo haar kans op een adoptie te vergroten. Je ziet in het filmpje dat ze zich in huis nog niet echt happy voelt (maar het gaat inmiddels wel steeds beter). In huis is Bella rustig, ze sloopt niets en is zindelijk. Naar haar redder toe is Bella heel aanhankelijk, ze is graag dicht bij haar in de buurt. Toch kan ze al prima, samen met de andere hond van deze mevrouw, even alleen thuis blijven. Vanzelfsprekend zal ze bij een nieuw baasje eerst moeten wennen, voordat ze ook daar alleen thuis kan zijn.

Bella's redder gaat ook met haar wandelen en buiten is Bella in haar element! Ze gaat onder andere mee om de zwerfhonden te voeren; ze is geweldig sociaal met honden 💖. Bella's redder heeft ook een kat en ook dat gaat prima, net als katten buiten. Bella kan naar katten wel opdringerig zijn omdat ze wil spelen, plaatsing bij een wat bangere kat is daarom waarschijnlijk geen goed idee.

Bella loopt al netjes mee aan de lijn. Ze is niet angstig voor voorbijgangers en ander verkeer, in een relatief rustige omgeving. Alleen als een onbekende heel direct aandacht op haar richt dan kan ze wel angstig reageren. Bella reageert dan niet agressief maar wil vluchten.

Profiel adoptant:
Wanneer we voor Bella een ervaren gastgezin of een een passende eigenaar vinden dan laten we haar heel graag naar Nederland komen. Ze is een geweldig leuke en lieve hond en voor Bella's redder is het onmogelijk om haar voor lange tijd te houden 🙁.

Voor Bella zoeken we mensen met (recente) honden ervaring die haar alle tijd gunnen om te wennen aan haar nieuwe leven. Een rustig huishouden en een rustige woonomgeving vinden we voor Bella ook belangrijk. Ook een goed omheinde tuin staat op ons verlanglijstje. Bella is graag buiten en bovendien hoeft Bella dan in de eerste periode niet meteen mee uit wandelen maar kan ze eerst rustig acclimatiseren.

Bella is gesteriliseerd en vanzelfsprekend zijn haar entingen, chip en paspoort in orde. Ook is ze getest op diverse buitenlandse ziektes; deze zijn niet aangetroffen.

Wie geeft Bella een thuis?
Wanneer u Bella wilt adopteren, laat ons dat dan weten via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook het intakeformulier invullen en dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over deze lieve jonge hond? Stuur ons een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's:

Filmpjes: