logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

asiel hondje adopteren

Geslacht: reu, gecastreerd
Leeftijd: 6 à 7 jaar
Formaat: kleine middelmaat

Informatie:
Snoopy heeft een tijdje rondom het asiel van Elisa gezworven. Uiteindelijk kreeg hij een plekje binnen de hekken van het asiel.

Onze teamleden hebben Snoopy begin november 2022 en in mei 2023 zelf ontmoet tijdens hun bezoek aan Elisa's privé asiel. Hij is een enorm vriendelijk mannetje dat snakt naar aandacht en genegenheid. De foto's en filmpjes laten dit ook zien.

Met andere honden heeft Snoopy niet zo veel. Hij ontwijkt ze en is veel liever bij mensen of desnoods op zichzelf. In het asiel zit hij daarom alleen in een kennel. Veel tijd om hem aandacht te geven is er helaas niet, het asiel is overvol...

Toch is lieve Snoop één van de favoriete hondjes van Elisa en van de vrijwilligers. Hij komt je graag troosten als je dat nodig hebt en staat altijd klaar voor een knuffel! 

Asielhonden hebben in Roemenie vrijwel geen kans om daar geadopteerd te worden... Daarom zoeken wij nu een eigen thuis voor Snoopy! Of, dat kan ook, eerst een gastgezin in Nederland die hem wil opvangen en begeleiden tot een passende adoptant voor hem gevonden is.

➡️ Update september 2023: voor Snoopy is een heerlijk thuis gevonden! Hij is op 20 september 2023 naar Nederland gereisd.

Foto's:

Filmpjes (beelden van april en mei 2023):

 

Filmpje (beelden van begin november 2022):