Gevoelige Puck zoekt
een baasje met ervaring
Elena hoopt dat een ouder hondje ook een kans krijgt
previous arrow
next arrow
Slider

Pitou

pitou

Geslacht: teefje (gesterilliseerd)
Leeftijd: 
Pitou is geboren in mei 2017
Formaat: 
Pitou is ongeveer 50-55 cm en moet nog gewogen worden
Kan met kinderen: 
Nee
Kan met katten: Nee
Kan met andere honden: 
Ja
Trefwoorden: rustig, vriendelijk, baasgericht, zachtaardig, voorzichtig/afwachtend
Adoptiebijdrage:
 € 125,-   

 

Karakter:

Deze mooie dame doet haar naam eer aan! Pitou betekent “knappe vrouw”. Pitou heeft een uitgesproken mensgericht karakter. Ze is rustig, lief, zachtaardig en vriendelijk. Naar vreemden toe is ze afwachtend.

Gedrag in huis:

Pitou is zindelijk. Ze kan prima paar uurtjes alleen thuis blijven. Na lekker gespeeld te hebben in de tuin is Pitou in huis rustig, ze gaat dan lekker liggen slapen. Af en toe komt ze naar haar gastmoeder voor een aai en een knuffel. Pitou is slim en leert erg snel. Ze kan het goed vinden met de andere honden in het gastgezin. Bezoek is spannend voor haar. Ze kijkt de kat uit de boom en zolang je Pitou de gelegenheid geeft haar eigen tempo te laten volgen gaat het prima.

Gedrag buiten:

Pitou loopt goed mee aan de lange riem. Het is een energieke hond, kan prima 2 a 3 uur wandelen. ze gaat graag mee op pad, maar ze is niet veel drukte gewend en dan wordt ze wat gestrest, dus een rustig wandelgebied is noodzakelijk.. Buiten in de tuin vindt Pitou het heerlijk! Ze snuffelt graag rond, speelt met de andere honden, en een lekker dutje op zijn tijd in het zonnetje vindt ze ook erg fijn.

Profiel adoptant:

Voor deze gouden hond zoeken we een vriendelijke baas bij wie ze zichzelf kan zijn. Een ervaren honden baasje die haar kan verder kan begeleiden in haar ontwikkeling als Nederlandse huishond. Bij voorkeur in een rustige omgeving, bij voorkeur wat buiten de bebouwing. Ze kan alleen geplaatst worden of bij een andere hond. Pitou vindt buiten zijn heerlijk, een tuin waarin ze lekker rond kan scharrelen is dus echt een must.

Vanwege de aanvullende voorwaarden hanteren we voor Pitou een verlaagd adoptietarief .

Achtergrond:

Pitou komt uit het nare gemeentelijke asiel in Resita. In overvolle kennels moeten de honden daar zien te overleven. Pitou hebben we er kunnen uithalen en woont nu bij een gastgezin in Warder, waar ze wacht op haar forever mandje!

Medische bijzonderheden: geen

 

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.