Gevoelige Puck zoekt
een baasje met ervaring
Elena hoopt dat een ouder hondje ook een kans krijgt
Mini Cooper zoekt plekje om altijd te mogen parkeren
previous arrow
next arrow
Slider

Pitou

pitou

Geslacht: teefje (gesterilliseerd)
Leeftijd: 
Pitou is geboren in mei 2017
Formaat: 
Pitou is ongeveer 50-55 cm en moet nog gewogen worden
Kan met kinderen: 
Nee
Kan met katten: Nee
Kan met andere honden: 
Ja
Trefwoorden: 
rustig, vriendelijk, sociaal naar mens en dier, zachtaardig, voorzichtig, afwachtend
Adoptiebijdrage:
 € 195,-   

 

Karakter:
Deze mooie dame doet haar naam eer aan! Pitou betekent “knappe vrouw”. Pitou heeft een uitgesproken mensgericht karakter. Ze is rustig, lief, zachtaardig en vriendelijk, ook naar vreemden toe.

Gedrag in huis:
Pitou is zindelijk. Ze kan even alleen thuisblijven maar dit moet wel opgebouwd worden. Ze vindt het leuk om met haar gastmoeder samen te werken en te spelen. Ook ligt ze graag daar waar je aan het werk bent, binnen of in de tuin. Met de andere honden in het gastgezin kan Pitou goed overweg, ze speelt en stoeit vrolijk met ze. Is een hond al te opdringerig dan weet Pitou dat rustig te corrigeren, ze is absoluut niet agressief. Vanwege haar verleden is ze gevoelig voor de manier waarop ze benaderd wordt. Pitou heeft in het gastgezin inmiddels geleerd hoe fijn aanraken kan zijn. Ze is laat zich dan ook graag aaien en borstelen.

Gedrag buiten:
Pitou is nog maar kort in Nederland en leert in het gastgezin nu om netjes aan de riem te lopen. Dit moet nog verder uitgebouwd worden. Ontmoetingen met vreemden honden gaat prima, Pitou benadert ze op een rustige, sociale manier.
Buiten in de tuin vindt Pitou het heerlijk! Ze snuffelt graag rond, speelt met de andere honden, en een lekker dutje op zijn tijd in het zonnetje vindt ze ook erg fijn.

Profiel adoptant:
Voor deze gouden hond zoeken we een vriendelijke baas bij wie ze zichzelf kan zijn. Een ervaren baasje die haar kan verder kan begeleiden in haar ontwikkeling als Nederlandse huishond. Ze kan alleen geplaatst worden of bij een andere hond. Pitou vindt buiten zijn heerlijk, een tuin waarin ze lekker rond kan scharrelen is dus echt een must. Haar toekomstige huisje met tuin staat bij voorkeur in een rustige woonomgeving!

Achtergrond:
Pitou komt uit het nare gemeentelijke asiel in Resita. In overvolle kennels moeten de honden daar zien te overleven. Pitou hebben we er kunnen uithalen en woont nu bij een gastgezin in Warder, waar ze wacht op haar forever mandje!

Medische bijzonderheden: geen

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.