slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-maart2022.jpeg
previous arrow
next arrow
×

Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: [ROOT]/images/Adoptiehonden/neo
×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Neo

neo ter adoptie hond

GEADOPTEERD?
Geslacht: reu, gecastreerd 
Leeftijd: 3 jaar
Formaat: middelmaat / 50 cm / 18 kilo
Kan met kinderen: Ja
Kan met katten: Ja
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: actief, vrolijk, slim, trouw, knuffelkont
Adoptiebijdrage: € 310,00

Karakter:
Neo is een baasgerichte actieve trouwe jonge hond ondanks het feit dat hij amper wat van de wereld heeft gezien in de eerste jaren van zijn leven.

Gedrag in huis:
Neo is in huis over het algemeen rustig mits hij zijn beweging heeft gehad. Hij vindt alles bij zijn gastgezin ontzettend interessant en heeft daardoor af en toe hulp nodig om tot rust te komen, hij ligt dan een tijdje in de bench. Bezoek wordt gemeld door een blafje, maar als het bezoek hem negeert komt hij al snel even kennis maken. Neo is lief voor de kinderen in het gastgezin, vriendjes krijgen, net als volwassen bezoek, instructies om hem met rust te laten.
Hij speelt graag met de jonge hond in het gastgezin en snapt dat de oudere hond daar geen behoefte aan heeft. De katten in het gastgezin laat hij netjes met rust.

Gedrag buiten:
Neo loopt netjes mee aan de riem en houd je daarbij goed in de gaten. Onbekende dingen observeert hij rustig en neemt daar ook de tijd voor. Hij is vriendelijk naar andere honden. Tijdens de wandeling speelt hij graag met de andere hond van het gastgezin.
Neo is geen hond voor 3x daags een blokje om. Hij zou op termijn een leuke hond zijn voor speuren, behendigheid, hardlopen of lekker mee naast de fiets. Hij is slim en leert snel.

Profiel adoptant:
Voor Neo zoeken we een adoptant met recente ervaring die graag samen met Neo aan de slag wil. Iemand die begrijpt dat hij nog veel moet leren en daar ook echt de tijd voor wil nemen!

Achtergrond:
Neo is als pup in een privé asiel beland. Alle honden uit het asiel werden geplaatst, behalve Neo. Omdat het asiel ging sluiten dreigde men Neo op straat te zetten. Gelukkig attendeerde één van onze contactpersonen in Roemenië ons op hem. Neo wacht nu bij zijn gastgezin in Stiens op zijn nieuwe baasje.

Medische bijzonderheden:
geen

Filmpje (beelden van december 2021):

Fragment, Neo ontmoet onbekende honden (26-12-2021):

Adoptieprocedure:

Heeft u interesse in deze leuke hond?  Dan verzoeken wij u vriendelijk eerst onze pagina Adopteren goed door te nemen.

Daarna kunt u eventueel het intakeformulier invullen en verzenden. Al onze adoptiehonden verblijven al in Nederland!

{gallery}Adoptiehonden/neo{/gallery}.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.