logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

puppies ter adoptie

Geslacht: teefje
Leeftijd: puppy, geboren mei 2023
Formaat: blijft naar verwachting een klein hondje

Informatie:
Lizzy werd samen met haar zusjes Babetje en Juultje gevonden bij het lokale benzinestation in Solca, Roemenië; een beruchte plek als het gaat om gedumpte honden. Elisa trof ze aan en de pups kregen een plekje in Elisa's privé asiel.
Zo te zien zit er Spaniel in hun genen, Cocker Spaniel of misschien Cavalier King Charles? We kunnen het natuurlijk niet zeker weten, de pups werden zonder moederhond gedumpt.

De zusjes zijn zachtaardig, lief en niet angstig voor mensen. Ze zijn reisklaar vanaf 18 september; dan is de verplichte Rabiës-enting geldig. Ze zijn dan volledig gevaccineerd, hebben een gezondheidscheck gehad, zijn gechipt en hebben een paspoort. We hopen dat we alle drie de zusjes dan snel naar Nederland kunnen laten reizen, zodat hun verblijf in het stressvolle asiel zo kort mogelijk duurt. We zoeken daarom nu al fijne plekken voor hen; ze zijn beschikbaar voor adoptie maar opvang in een gastgezin is ook een mogelijkheid.

In Roemenië zelf zijn de hondjes kansloos, asielhonden worden daar zo goed als nooit geadopteerd, zelfs geen prachtige en lieve puppy's. Gelukkig hoeft dierenliefde niet te stoppen bij een landsgrens...

➡️ Update: Voor Lizzy hebben we een adoptant gevonden! Ze is op 22 september 2022 bij haar thuis in Nederland aangekomen.

Foto's :

en filmpjes