logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

kruising teckel adopteren

Geslacht: teefje, gesterilseerd
Leeftijd: 6 jaar
Formaat: klein hondje, (kruising) teckel

Informatie:
Dit kleine hondje, een (kruising) teckel, werd zwervend aangetroffen in de buurt van Elisa's privé asiel in Solca, Roemenië. Ze bleek gechipt en natuurlijk werd de eigenaar gebeld. Die liet weten haar niet meer terug te willen... 

In Roemenië hebben honden in een asiel of andere opvang zo goed als geen kans om daar geadopteerd te worden. Daarbij zijn de omstandigheden in de asielen niet te vergelijken met die in Nederland; het is er overvol en onverwarmd en door het enorme aantal asieldieren is er weinig tijd voor aandacht voor de individuele honden.

Gelukkig vonden we in Nederland lieve mensen waar Linda heel welkom is. Ze is daar op 24 februari gearriveerd en Linda's gastgezin heeft een optie op adoptie.

Wilt u als gastgezin een rescue hondje tijdelijk opvangen om hem of haar een goede start in Nederland te geven (of desgewenst met een optie op adoptie)? Dan vindt u meer informatie op onze pagina Gastgezin worden.

Heeft u een vraag over een hond of over onze werkwijze?
Stuur ons dan een berichtje alstublieft, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's en filmpje: