Roll over, lay down....
and let Tom in
Lieve Nala wacht... op jou?
Gevoelige Puck zoekt
een baasje met ervaring
previous arrow
next arrow
Slider

Hugo

ursu

Karakter
Hugo is een schat van een hond met een rustig en aanhankelijk karakter.

Gedrag in huis:
Hugo is een rustige hond die zich in korte tijd heel goed heeft aangepast aan een leven in huis. Hij is helemaal zindelijk en hij sloopt niets. Hij komt graag voor een kroel; soms springt hij daarbij op, maar dat is altijd lief bedoeld.

Bij bezoek is hij afwachtend en wil graag op zijn eigen tempo kennis maken. Hij is niet waaks. In zijn gastgezin wonen geen kinderen, maar de buurtkindjes vindt hij leuk.


Gedrag buiten:
Hugo is een echte snuffelwandelaar, hij vindt het geweldig! Hij loopt keurig mee aan de lijn en trekt niet. Hij benadert andere honden voorzichtig, vriendelijk en met respect. Is de andere hond agressief dan maakt hij ruimte. Het is geen ruziezoeker. Hugo maakt geen verschil tussen teef of reu. Hugo is terughoudend naar mensen. Hugo geeft niets om auto’s , vrachtauto’s, klapperende aanhangers, kranen of trekkers met grote aanhangers, fietsers of brommers. In de auto is hij erg angstig. Het gastgezin oefent nu met kleine stukjes rijden en het gaat steeds wat beter.

Profiel adoptant:
Hugo zoekt een super lief baasje(s). Omdat Hugo onzeker is zoeken we voor hem een baasje met ervaring en geduld. Een huis met een tuintje op een rustige plek zodat hij ook daar lekker kan rondsnuffelen. Zijn baasje wil graag met hem wandelen en geeft hem daarbij ook de tijd om alle geurtjes in zich op te nemen. Vanwege de drukte die het met zich meebrengt plaatsen we Hugo niet bij kinderen. Bij voorkeur is er in zijn nieuwe gezin een stabiel hondenmaatje.

Achtergrond:
Hugo komt van het gemeentelijke asiel van Resita. Een nare plek, waar teveel in honden in te kleine kennels zitten. Hier geldt het recht van sterkste. Gelukkig konden we Hugo naar Nederland halen. Hij verblijft nu bij een gastgezin in Sleeuwijk.

Medische bijzonderheden:
Geen

Adoptieprocedure:
Heeft u interesse in deze hond?  Dan verzoeken wij u vriendelijk eerst onze pagina Adopteren goed door te nemen.
Daarna kunt u eventueel het intakeformulier invullen en verzenden.

We lezen alle mails aandachtig. Mocht u na 4 dagen geen reactie van ons hebben ontvangen, dan hebben we iemand anders geselecteerd voor de betreffende hond of vinden we het geen geschikte match. Door grote drukte is het voor ons namelijk niet mogelijk om alle mail en telefoontjes te beantwoordenIndien u meer informatie wilt over een hond, dan kunt u ons natuurlijk een mail met uw vragen sturen en daarop proberen we z.s.m. te reageren.

.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.