Maak jij ook het verschil?
Roco droomt van een landelijk uitzicht
previous arrow
next arrow
Slider

Floyd

AANGEPAST ADOPTIETARIEF

Floyd

Geslacht: reu (gecastreerd)
Leeftijd: 
Floyd is geboren in augustus 2015
Formaat: Floyd moet nog gemeten en gewogen worden
Kan met kinderen: 
Nee
Kan met katten: Nee
Kan met andere honden: 
Ja
Trefwoorden: lief, energiek, speels, onzeker, aanhankelijk
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 125,-

Karakter:
Floyd is een lieve, aanhankelijke hond, maar helaas ook angstig met vreemde mensen en snel overprikkeld. Daarom hebben zijn huidige baasjes besloten om hem af te staan voor adoptie via onze Stichting omdat het bij hen thuis niet meer goed gaat. We verwachten dat hij op een rustige plek met goede begeleiding weer zijn vrolijkheid terug krijgt.

Gedrag binnen:
Floyd is een speelse hond en hij houdt van aandacht en knuffelen, vooral met de vrouw des huizes. Met mannen is hij wat meer afwachtend en onzeker. Met de kinderen in huis is hij vertrouwd, maar vreemde kinderen vindt hij spannend. Floyd is zindelijk en kan prima een paar uurtjes alleen thuis zijn, maar er is nu wel een andere hond aanwezig. Bezoek aan huis is ook spannend en moet goed begeleid worden.

Gedrag buiten:
Met Floyd kun je gerust lekker lange wandelingen maken, hij loopt goed aan de riem. Meelopen naast de fiets is ook leuk en autorijden is geen probleem. Floyd heeft weinig contact met andere honden omdat de andere hond in het gezin niet samen kan met vreemde honden. In zijn puppy/pubertijd heeft hij veel contact gehad met andere honden en toen ging dat prima. Floyd vindt het ook heerlijk om buiten in de tuin te liggen en een beetje rond te struinen.

Profiel adoptant:
Voor Floyd zoeken we een thuis bij mensen met ervaring. Die snappen dat Floyd op dit moment alleen maar rust en liefde nodig heeft, die niks van hem verlangen en de tijd nemen om zijn vertrouwen te winnen. Een rustige plek met een tuin zonder kinderen en zonder veel aanloop. Aanwezigheid van een stabiele, rustige hond zou fijn zijn. Voor Floyd geldt een verlaagd adoptietarief.

Achtergrond:
Floyd is in 2015 als pup samen met broertjes en zusjes gevonden op straat. We hebben alle pups naar Nederland gehaald en Floyd is via onze Stichting al vrij snel geadopteerd. Nu komt hij helaas terug van adoptie omdat het niet langer samengaat met de drukte en aanloop van vreemde mensen en kinderen binnen het gezin.

Medische bijzonderheden: geen

 

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.