Hond Adopteren
slider-verschil-1.jpeg
slider-gastgezinnen--01-2022.jpeg
slider-adopteren-juli2022.jpeg
previous arrow
next arrow

Bella

asiel hondje adopteren

Geslacht: teefje
Leeftijd: puppy / puber, geboren in mei 2022
Formaat: kleine hond

Informatie:
Bella is door mevrouw Geta in Roemenië gered van de straat en opgegroeid in haar tuin, temidden van heel veel andere honden.

Half oktober heeft één van onze teamleden de honden van mw Geta persoonlijk bezocht en ook Bella ontmoet. Bella is een super lieve vrolijke puppy met ongeveer de bouw en grootte van een Corgi (zie ook de foto's en filmpjes onderaan deze pagina).

Bella snakt naar aandacht, liefde en lekker warme ligplekjes. Ze is sociaal met honden en ook heel mensgericht. Op het terrein van mw Geta lopen ook katten dus ook die zijn voor haar bekend en normaal.

In Roemenië heeft een zwerf- of asielhond vrijwel geen kans om daar geadopteerd te worden, daarom probeert onze stichting om in Nederland een fijn thuis voor haar te vinden. We hopen dat dat snel lukt, want de winter in Roemenië is meedogenloos en de omstandigheden in de tuin van mw Geta zijn heel slecht...

asiel hondje adopterenProfiel adoptant:
Voor Bella zochten we een thuis bij mensen met voldoende ervaring, voldoende tijd en een goed omheinde tuin. Gelukkig hebben we die gevonden; Bella is op 20 januari geariveerd bij haar nieuwe thuis! 

Foto's en filmpjes, Bella bij mw Geta, oktober 2022: