Roll over, lay down....
and let Tom in
Mag mooie, zachtaardige Pitou dan bij jou?
Geluk heeft vier pootjes
en ze heet Joy
Lieve Nala wacht... op jou?
Rumba kan dansen maar het liefst met een maatje
Gevoelige Puck zoekt
een baasje met ervaring
previous arrow
next arrow
Slider

Bas

GERESERVEERD

Bas

Geslacht: reu (gecastreerd)
Leeftijd: 
volgens paspoort 2 jaar, waarschijnlijk wat jonger
Formaat: 
35 cm hoog, 8,5 kilo
Kan met kinderen: 
Nee
Kan met katten: Ja
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: Energiek, vrolijk, speels, slim, aanhankelijk, sociaal
Adoptiebijdrage: € 295,-

Karakter:
Bas is een heerlijke puber die soms de grenzen van wat mag en niet mag uitprobeert. Het is een vrolijk ventje die enorm van aandacht en knuffelen geniet.

Gedrag binnen:
Bas is nog jong en mag graag spelen, hij is dan best druk. Toch kan hij zichzelf ook goed vermaken. Samen met de andere hond kan Bas prima even alleen thuis blijven, hij gaat dan of slapen of zit in de vensterbank te wachten tot het baasje thuiskomt. Hij sloopt niks maar heeft wel voldoende beweging en mentale uitdaging nodig. Basje lijkt bezoek prachtig te vinden, gaat meteen kijken en snuffelen, blijft in de buurt maar laat zich niet zo maar aaien.. Hij loopt graag mee als iemand door het huis loopt om goed te kijken wat ze doen maar doet dat met een vriendelijke kwispel, lijkt vooral nieuwsgierig niet argwanend.

Gedrag buiten:
Lopen aan de riem gaat inmiddels perfect Loopt buiten met de staart omhoog te paraderen als een klein prinsje. Maakt graag contact met andere honden op een hele nette manier. Niet bang voor mensen, hooguit een beetje afwachtend. Vreemde honden vindt Basje wel wat spannend, hij zoekt dan bescherming bij de andere hond van het gezin. Laat zich besnuffelen en snuffelt zelf wat en dan door…

Profiel adoptant:
Voor deze leukerd zoeken we een huishouden zonder kinderen en zonder veel aanloop. Hoe drukker het om hem heen is hoe drukker hij wordt. Hij raakt dan overprikkeld. Zijn huisje met tuin staat in een rustige, niet stadse omgeving. Zijn nieuwe baasje heeft ervaring in het begeleiden en opvoeden van een drukke, jonge hond. Een andere jonge hond als speelmaatje zou fijn zijn.
Bas kan ook alleen geplaatst worden mits er tijd is om hem veel aandacht te geven.

Achtergrond:
Bas komt uit het asiel van Resita. Een nare plek voor honden. In de overvolle kennels geldt het recht van de sterkste. Gelukkig hebben we Bas naar Nederland kunnen halen. Hij verblijft nu in een gastgezin in Badhoevedorp.

Medische bijzonderheden:
geen

 

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.