logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

❗ Update: voor Toby is een goede oplossing gevonden!

Toby

Dierenhulp Orfa schrijft:
Toby is een gecastreerde reu van ca. 3,5 jaar. Inmiddels woont hij zo'n 3 jaar bij zijn huidige baasjes waar hij ontzettend geliefd wordt en echt onderdeel is van het gezin.
Door ontwikkelingen in de privé sfeer van de baasjes is er een nieuwe dynamiek ontstaan in het gezin waardoor de baasjes (in overleg met ons) met veel pijn in hun hart hebben moeten besluiten Toby te herplaatsen.
Toby is lief, vriendelijk, slim en een held op sokken die gek is op eten. Ook heeft Toby een flinke dosis humor want Toby is van mening dat het leven te kort is om het niet met humor te benaderen.
Daarnaast is Toby ook ietwat onzeker en waaks.

In huis is Toby rustig en luieren is een grote hobby van hem. 😴
Zijn baasjes vertellen:
Toby is heel lief voor de mensen die hij goed kent.
Onbekende mensen in en om het huis vindt hij lastig. Dit uit zich in blaffen en hij heeft nooit agressie laten zien. Toby houdt van aandacht en geaaid worden. Hersenwerk, speuren, luieren, takken zoeken, graven doet hij graag. Autorijden is geen enkel probleem en hij kan ook alleen thuis zijn.
Hij is geen kinderen of andere huisdieren gewend, daarom plaatsen we hem ook het liefst als enige hond.
Mensen buiten passeren is nooit een probleem. Honden die Toby goed kent en die zelfverzekerd zijn gaat goed en ook kleine honden zijn nooit een probleem geweest.
Toby reageert wel fel op grotere, onderdanige honden.

Wegens een allergie (de dierenarts denkt aan hooikoorts) krijgt Toby hypoallergene brokken en apoquel. Hier doet hij het goed op. Omdat we niet willen dat Toby een liefdevol mandje mis zou lopen wegens zijn apoquel gebruik, zullen wij zelf voor zijn tabletjes zorgen. Hij krijgt een half tabletje per dag.
Omdat Toby bijzonder slim is én van lekker eten houdt, is hij ook heel goed te trainen met iets lekkers. 🍪
Hij loopt netjes aan de lijn en hebben we al gezegd dat hij een heerlijke humor heeft? Oh en niet te vergeten: met knuffelkont Toby ben je altijd verzekerd van een warm welkom thuis.
Voor Toby zijn we op zoek naar een gezin zonder kleine kinderen (voor de simpele reden dat hij ze niet gewend is) in een het liefst prikkelarme omgeving en waar hij als enige hond mag wonen. 🐾

Contact adres Dierenhulp Orfa: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook: https://www.facebook.com/orfasjourney


Onze honden ter adoptie verblijven deels bij gastgezinnen in Nederland en deels nog in asielen in Roemenië.