logo
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
slider-cropped-header-1.jpeg
Straydogs Rescue Nederland
voor hulp aan thuisloze honden in roemenië
previous arrow
next arrow

helpeenhondje 3


Adopteren

Misschien overweegt u een hond te adopteren? Dat zou natuurlijk geweldig zijn, want ze verdienen allemaal een goed thuis. Wel moet u zich realiseren dat het altijd honden zijn met een rugzak, die verdere opvoeding en training nodig hebben. Dus verdiep u daarin, zodat u een beslissing kunt nemen met uw hart én uw verstand! Op de pagina Adopteren kunt u meer lezen over onze adoptieprocedure.   

Opvangen

Wilt u een hond tijdelijk opvangen? Gastgezinnen zijn altijd hard nodig! De honden die in Roemenië voor adoptie in aanmerking komen, plaatsen we eerst in een gastgezin, zodat ze kunnen wennen aan een huiselijk leven. We kunnen hierdoor ook hun karakter beter leren kennen en voor mogelijke adoptanten is het fijn om hier in Nederland kennis te kunnen maken met de hond. Door gastgezinnen wordt de kans op een succesvolle adoptie veel groter!

Heeft u ervaring met honden en misschien zelfs een andere stabiele hond in huis, dan is uw hulp heel erg welkom! Meer informatie kunt u vinden op de pagina Word Gastgezin.