Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Mag Numa dan bij jou?
Wie geeft 7-jarige Tess een kans?
previous arrow
next arrow
Slider

Olly

OllyGeslacht: reu  (gecastreerd)
Leeftijd: Olly is geboren in januari 2017
Formaat: 
Olly is 38 cm hoog en weegt 13 kilo
Kan met kinderen:
Nee
Kan met katten:
Ja
Kan met honden:
Wisselend
Trefwoorden:
lief, aanhankelijk, slim, leergierig, trouw, speels, sociaal, baasgericht  
Adoptiebijdrage:
 donatie naar keuze aan de stichting

 

Karakter: Olly is een hondje dat graag bij mensen is, het liefst is hij dichtbij je. In huis is hij rustig, kan zich goed vermaken met een kong of een hersenspelletje. Hij maakt niets stuk en is helemaal zindelijk. Hij is enorm aanhankelijk en dol op knuffelen. Bezoek aan huis wordt even aangekondigd en als hij ze kent, enthousiast begroet. Onbekende mensen in zijn huis moet hij even leren kennen om te ontdekken dat het wel goed zit. Zodra hij je vertrouwt mag je alles met hem doen, je kunt hem optillen en ook zijn gebit laat hij rustig verzorgen. 

Olly laat zich goed trainen, hij is leergierig en ontzettend slim. Hij is ook gevoelig en kan reageren op teveel prikkels. Veel harde geluiden, drukte, vreemde mensen of vreemde honden die hem benaderen kunnen hem even uit zijn evenwicht brengen. Als zijn baasje daar een beetje op let en hem wat bescherming kan bieden, dan slaat hij zich daar prima doorheen.

Het is dan ook zo jammer dat Olly niet alleen kan zijn. Olly vindt het wel heel leuk om mee te gaan met zijn baasje maar heeft last van verlatingsangst. Dat maakt hem aan de ene kant een geweldige kameraad voor zijn baasje, want hij is enorm baasgericht. Maar hij heeft een thuis nodig waar er altijd iemand is of waar hij met zijn baasje mee mag gaan. 

Eigenlijk is Olly gewoon een schat van een hondje. Maar Olly zijn verlatingsangst en gevoelig hartje maakt het lastiger een goede plek voor hem te vinden. Hij zou het fantastisch doen bij een gepensioneerde of iemand die aan huis werkt. Wij geloven dat zo iemand echt wel te vinden is en dus zijn we hard op zoek voor Olly. Want hij heeft zoveel te bieden als hij de kans krijgt... Wie geeft hem die kans?

Vanwege zijn situatie vragen we geen reguliere adoptiebijdrage maar een donatie naar eigen inzicht aan de stichting. Wie zoekt een vrolijk maatje en geeft deze lieve vent een kans?

Achtergrond: Vanwege de verlatingsangst van Olly kan hij niet bij zijn huidige baasjes blijven. Hun situatie is gewijzigd en hierdoor zijn zij voor Olly teveel van huis. Omdat Olly zo'n lieverd is, is voor zijn belang het moeilijke besluit genomen een geschiktere plek voor hem te zoeken. Olly verblijft momenteel in Breda.

Medische bijzonderheden: geen

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.