Word gastgezin

img vierkant 3De honden die in Roemenië voor adoptie in aanmerking komen, plaatsen we het liefst eerst in een gastgezin, zodat ze kunnen wennen aan een huiselijk leven. We kunnen hierdoor ook hun karakter beter leren kennen en voor mogelijke adoptanten is het fijn om hier in Nederland kennis te kunnen maken met de hond.

Gastgezinnen zijn dus heel erg belangrijk, de kans op een succesvolle adoptie wordt hierdoor veel groter! Heeft u ervaring met honden en misschien zelfs een andere stabiele hond in huis, dan is uw hulp heel erg welkom!

Natuurlijk houden we daarbij rekening met uw wensen m.b.t. de leeftijd, de grootte, het geslacht en het karakter van uw opvanghond.

Kosten

Vanuit de stichting worden eventuele medische kosten vergoed. U betaalt zelf alleen de kosten voor voer en ontworming/ontvlooiing, maar indien nodig kunnen we daarbij financieel ondersteunen.

Voorwaarden

  • Ervaring met opvoeding en gedrag van honden
  • Een goed afgezette tuin
  • Een WA-verzekering (in het geval dat de hond schade aan andermans goederen veroorzaakt)

Heeft u interesse? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we vertellen u er graag meer over!