Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Mag Numa dan bij jou?
Wie geeft 7-jarige Tess een kans?
previous arrow
next arrow
Slider

Petty

PettyGeslacht: teefje (gesterilliseerd)  
Leeftijd: Petty is geboren in februari 2013
Formaat: 
Petty is 50 cm hoog en weegt 20 kilo
Kan met kinderen:
Nog niet bekend
Kan met katten:
Nog niet bekend
Kan met honden:
Wisselend
Trefwoorden:
rustig, aanhankelijk, baasgericht, afwachtend, knuffelen

 

 

Karakter: Petty is een heel lieve, rustige hond die al direct bij aankomst in Nederland zich prima kon vinden in het leven als huishond. Ze was na enkele dagen al helemaal zindelijk, ze maakt niets stuk en gedraagt zich rustig in huis. Ze kan ook al een paar uurtjes alleen zijn, in haar gastgezin hoeft ze dan niet in de bench maar gaat ze lekker ergens in huis liggen slapen. Bezoek aan huis vindt Petty wel spannend, ze vertrouwt vreemde mensen nog niet zo en gaat ze liever uit de weg. 

Petty gaat graag mee op een wandelingetje. Ze loopt netjes aan de lijn. Buiten ontwijkt ze andere mensen en honden het liefst want ze wordt er een beetje onzeker van. Als ze zich op haar gemak voelt en ontspannen is, lijkt het erop dat er ook nog een hele speelse hond in Petty zit.

Ze is erg op de mensen in haar gastgezin gericht en is heel aanhankelijk. Een plekje voor Petty alleen, waar ze als enige hond kan wonen, zal haar naar verwachting het best bevallen. Omdat ze nog niet zo zelfverzekerd is en op straat wat angstig kan zijn, zoeken we voor Petty wel een baasje met ervaring.

Petty is nog maar heel kort in Nederland. Deze beschrijving is gebaseerd op een eerste indruk en zal over korte tijd weer bijgewerkt worden. 

Achtergrond: Petty is een zwerfhondje uit Roemenie die daar gered is door een lokale rescuer. In augustus 2019 is ze naar Nederland gekomen en Petty verblijft nu bij een gastgezin in Schijndel.

Medische bijzonderheden: geen

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.