Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Mag Numa dan bij jou?
Wie geeft 7-jarige Tess een kans?
previous arrow
next arrow
Slider

Misty

MistyGeslacht: teefje  (gesterilliseerd)
Leeftijd: Misty is geboren in maart 2017
Formaat:
40 cm hoog
Kan met kinderen:
Nee
Kan met katten:
Ja
Kan met honden:
Ja
Trefwoorden:
lief, zacht, rustig, eenkennig, knuffelen, gevoelig 
Adoptiebijdrage:
 € 125,- 

 

Karakter: Misty is een lief hondje met een gevoelig en eenkennig karakter.

In huis gedraagt ze zich rustig, mits ze wel voldoende beweging krijgt, want ze heeft veel energie. Ze speelt en rent heel graag met de andere honden in haar gastgezin en ook met katten gedraagt ze zich prima. Ze is zindelijk en een paar uur alleen zijn is geen probleem.

Ze vindt het heerlijk om mee naar buiten te gaan en ze ruikt daarbij graag aan alle grassprietjes op de route. Ze is afwachtend met vreemde mensen en met name bij mannen is ze op haar hoede. Ook vreemde honden moet ze even leren kennen; ze blaft zelden, maar ze houdt wel afstand.

Voor verkeer is ze niet angstig en autorijden verdraagt ze goed. Misty is ook slim en vooral met iets lekkers leert ze heel snel. Met haar gastmoeder is het een grote knuffel zonder reserves, dus ze kan zich zeker hechten aan mensen, maar adoptanten moeten rekening houden met een gewenningsperiode.

Voor Misty zoeken we gezien haar karakter een rustig thuis bij mensen met enige hondenervaring. Vanwege haar onzekerheid is de aanwezigheid van een andere stabiele, speelse hond een pre. Daarom geldt voor haar een aangepast adoptietarief.

Achtergrond: Misty hebben we tijdens een van onze tripjes naar Roemenië ontmoet in een groot asiel, waar ze vanaf pup opgesloten zat. Ze verblijft nu bij een gastgezin in Tjuchem (Gr.).

Medische bijzonderheden: geen.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.