Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Mag Numa dan bij jou?
Wie geeft 7-jarige Tess een kans?
previous arrow
next arrow
Slider

Tess

TessGeslacht: teefje  (gesterilliseerd)
Leeftijd: Tess is geboren in januari 2012
Formaat:
Ze is 45 cm. hoog en weegt 15 kg
Kan met kinderen:
Nee
Kan met katten:
Onbekend
Kan met honden:
Ja
Trefwoorden:
zacht, bescheiden, rustig, sociaal, gevoelig

 

 

Karakter: Tess is een hele lieve hond met een zacht en bescheiden karakter. Ze is graag bij haar baasje in de buurt, maar dringt zich niet op. Tess is heel gevoelig voor correcties; een te boze stem maakt veel indruk. Bij Tess is dat ook niet nodig, met zachte stem en beloning bereik je oneindig veel.

In huis gedraagt ze zich rustig; ze is zindelijk en ze kan prima een paar uurtjes (samen met een andere hond) alleen zijn. Ze vindt het heerlijk om mee te gaan wandelen, maar wel in een rustige omgeving. In een drukke omgeving wandelen vindt ze veel te spannend. Bezoek in huis en vreemde mensen op straat gaat ze uit de weg. Als het bezoek bekender is durft ze wel wat dichterbij te komen.

Autorijden gaat prima en met andere honden is ze heel sociaal. Voor Tess zoeken we gezien haar karakter een rustige plek bij mensen met hondenervaring en waar bij voorkeur een andere hond als steun- en speelmaatje aanwezig is. Wij geloven dat er echt wel zulke plekjes bestaan... Wie wil lieve Tess een fijn thuis geven?

Achtergrond: Tess heeft jarenlang in een particulier asiel gezeten, waar de verzorging erg slecht was. We hebben haar daar zelf ontmoet en besloten haar een kans in Nederland te geven. Ze verblijft nu bij een gastgezin in Overasselt.

Medische bijzonderheden: geen.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.