Olly zoekt dringend een nieuwe bank
Romy biedt aan: buikje om te kriebelen
Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Kleine Pam met groots karakter...
previous arrow
next arrow
Slider

Milo

 

MiloGeslacht: reu (gecastreerd)  
Leeftijd:
Milo is geboren in februari 2016
Formaat:
 
Milo is 43 cm hoog en weegt 15 kilo
Kan met kinderen:
Nee
Kan met katten:
Nog niet bekend
Kan met andere honden:
Ja
Trefwoorden:
 
gevoelig, lief, aanhankelijk, eenkennig
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 125,-

 

Karakter:
Milo heeft een stoer uiterlijk maar een klein hartje. Hij is heel aanhankelijk, maar het kost tijd om zijn vertrouwen te winnen.

Gedrag in huis:
Milo is in huis een vrolijke hond. is graag bij zijn baasje in de buurt en vindt aandacht heerlijk. Hij speelt graag met de andere hond in het gezin en hij vindt hersenwerkjes oplossen leuk. Milo is zindelijk en kan best even alleen thuis zijn als er ook een andere hond aanwezig is. Helemaal in zijn uppie zal wat moeilijker voor hem zijn, maar het gastgezin verwacht dat hij dat met de juiste begeleiding wel kan leren.

Vermoedelijk heeft Milo toch wel nare dingen in zijn leven meegemaakt, want veel vertrouwen in mensen heeft hij nog niet. Zijn gastmoeder is zijn alles; zij kan en mag alles met hem doen. Bezoek aan huis vindt hij nog niet leuk, hij is dan niet echt op zijn gemak. Hij zoekt dan een rustig plekje op om te liggen en heeft geen behoefte aan interactie.

Gedrag buiten:
Milo gaat graag mee om te wandelen'; als je zijn tuigje pakt, dan komt hij al vrolijk aanrennen. Ook van rennen in het water wordt hij enthousiast. Honden vind hij interessant, hij wil graag even kennismaken, maar na een snuffeltje is het klaar en loopt hij door. Mensen passeert hij op gepaste afstand, maar hij wordt liever niet geaaid door onbekenden. Autorijden gaat prima.

Profiel adoptant:
Voor Milo zoeken we een rustige plek zonder kinderen, bij mensen die hem de tijd geven om zijn vertrouwen te winnen. Een plek waar niet al te veel bezoek aan huis komt, omdat hij zich daarbij niet op zijn gemak voelt. De aanwezigheid van een andere hond zou leuk voor hem zijn, maar is niet noodzakelijk, mits zijn baasje voldoende tijd voor hem heeft. Voor Milo geldt een aangepast adoptietarief.

Achtergrond:
Milo komt uit het asiel van Resita waar we hem in het najaar van 2019 uit hebben kunnen halen. Sinds december 2019 verblijft hij bij een gastgezin in Nieuwe Pekela totdat hij geadopteerd wordt.

Medische bijzonderheden:
geen.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.