Mini Cooper zoekt plekje om altijd te mogen parkeren
Loekie hoopt dat iemand haar eindelijk ziet staan
Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Vrolijke Joey heeft altijd zijn grootste glimlach voor je paraat!
previous arrow
next arrow
Slider

Abby

 

AbbyGeslacht: teefje (gesterilliseerd)
Leeftijd: Abby is geboren in 2017 
Formaat:  Abby is 50cm hoog en moet nog gewogen worden
Kan met kinderen: Vanaf 12 jaar
Kan met katten: Ja
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: vrolijk, lief, slim, knuffelen, speels, actief, nieuwsgierig
Adoptiebijdrage: â‚¬ 125,-

 

Karakter:
Abby is een vrolijk meisje dat graag speelt. Ze is nieuwsgierig en erg zelfstandig. Ze is intelligent en houdt van samenwerken met haar baasje.

Gedrag in huis
Abby is vrolijk gezelschap die veel gezelligheid in huis brengt. Ze houdt van slapen op een warm plekje. Ze speelt graag: dit doet ze alleen, met een andere hond of met de mensen in huis. In haar eentje kan ze ook veel lol hebben met een speeltje. Alle kattenspeeltjes worden gekeurd en meegenomen naar haar mand. Ze stoeit graag met een andere hond, speelt met de bal of doet een hondenpuzzeltje. Abby kan goed met katten overweg. Ze is gewend aan iets grotere kinderen en ze vindt ze leuk om mee te knuffelen of spelen, met kleine kinderen heeft ze geen ervaring. 

Bezoek is welkom. Als ze een paar minuten de tijd krijgt, komt ze het bezoek begroeten en laat ze zich graag aaien. Abby kan goed alleen thuis zijn, momenteel heeft ze dan het gezelschap van een andere hond. Helemaal alleen moet daarom een beetje opgebouwd worden. Abby is niet bang voor onweer of vuurwerk.

Gedrag buitenshuis
Abby loopt netjes aan de lijn maar druk uitoefenen op de lijn werkt averechts bij Abby. Ze trekt niet maar als iemand aan haar trekt stopt ze gewoon. Abby kan onzeker op vreemde honden reageren, dit uit zich in blaffen. Als ze honden eenmaal kent en een klik heeft, is het goed.

Abby komt als ze geroepen wordt al kan ze niet altijd loslopen. Ze vindt het leuk om achter fietsers en hardlopers aan te gaan en ook in gebieden met veel wild is het verstandig om Abby aan de lijn te houden.   

Profiel adoptant
Voor Abby zoeken we een baasje die van samenwerken met een hond houdt en die haar graag op een positieve manier motiveert. Ze is een heel oprechte hond die eerlijkheid van een baas verwacht. Abby zal zich het best voelen met een ander hondenmaatje in huis maar kan ook prima alleen geplaatst worden. Een gezin met iets oudere kinderen zal ze leuk vinden en ze heeft een hoop vrolijkheid en knuffels te bieden.

Achtergrond:
Abby komt uit een Roemeens asiel en werd in 2018 geadopteerd door een Nederlands gezin. Helaas moet Abby door een privesituatie nu op zoek naar een ander huisje en moet haar baasje haar met pijn in het hart laten gaan. Ze verblijft nu nog in haar eigen huis in Assen. Vanwege de herplaatsing geldt voor Abby een aangepast adoptietarief.

Medische bijzonderheden:
Geen.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.