Mini Cooper zoekt plekje om altijd te mogen parkeren
Loekie hoopt dat iemand haar eindelijk ziet staan
Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Vrolijke Joey heeft altijd zijn grootste glimlach voor je paraat!
previous arrow
next arrow
Slider

Lisa

LisaGeslacht: teefje (gesterilliseerd)
Leeftijd: Lisa is geboren in 2016
Formaat:
Lisa is ongeveer 55cm hoog en weegt 22 kilo
Kan met kinderen:
Vanaf 12 jaar
Kan met katten:
Ja
Kan met andere honden:
Ja
Trefwoorden:
lief, vriendelijk, gevoelig, zachtaardig, vrolijk, slim
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 125,-   

 

Karakter: Lisa is een lieve en heel gevoelige hond en in huis heel rustig. Ze is helemaal zindelijk en is in huis een heel gemakkelijke hond die niets stuk maakt.  Lisa wil graag bij haar mensen zijn en ze wil eigenlijk ook best graag knuffelen maar ze vindt fysiek contact ook best een beetje spannend. Met vrouwen gaat het gemakkelijker dan met mannen. Bij de mensen die zij als de hare beschouwt kan ze wat claimend gedrag vertonen en ze wil graag overal bij zijn.

Alleen thuis zijn gaat ook prima, Lisa kan heel goed een aantal uurtjes alleen zijn maar ze houdt er niet van om in de bench te moeten liggen. Als ze op de bank mag, is ze helemaal tevreden. Het liefst is ze met andere honden samen, bij hen voelt ze zich op haar gemak. Ze is heel sociaal tussen andere honden en blijkt een talent te hebben om wat meer verlegen honden uit hun schulp te laten komen. Bezoek is welkom maar Lisa is argwanend naar vreemde mensen, hierbij moet ze begeleid worden. Ze zal zelf kennis komen maken en haar beslissing maken of het 'goed volk' is, als er hierbij druk wordt uitgeoefend zal dit averechts werken. Dit geldt ook voor correcties. Plotselingen of harde correcties zullen Lisa eerder kwaad doen dan dat ze helpen. Lisa heeft absoluut een heel zachte, geduldige hand nodig.

Lisa loopt netjes aan de riem. In haar gastgezin is de band met haar tijdelijke baasje zo goed dat hij haar rustig los kan laten lopen. Lisa is een heel veelzijdige hond die een fantastisch maatje kan zijn voor mensen maar ook voor een andere hond. Ze heeft een heel bijzondere manier van communiceren, dat doet ze graag door je met haar bek vast te pakken. Dat doet ze heel voorzichtig en als je je hand niet terugtrekt, zul je merken dat het een heel bijzondere manier van contact maken is. Voor Lisa zoeken we een plekje waar haar gevoelige aard gewaardeerd en gerespecteerd wordt. Als Lisa met respect en begrip begeleid en behandeld wordt, zal ze zich in elke situatie kunnen schikken. 

Bij wie mag deze prachtige, lieve dame een plekje in het hart en op de bank veroveren?

Achtergrond: Lisa heeft in Roemenie enkele jaren aan een ketting gelegen. Ze werd geadopteerd door mensen in Nederland maar helaas was het toch geen goede match. inmiddels is ze al een poosje in Nederland en ze verblijft nu bij een gastgezin op Texel. Voor Lisa geldt daarom een gereduceerd adoptietarief.

Medische bijzonderheden: geen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.