Mini Cooper zoekt plekje om altijd te mogen parkeren
Wie geeft stoere
Beike een kans?
Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
previous arrow
next arrow
Slider

Jakie

JakieGeslacht: teefje (gesterilliseerd)
Leeftijd: Jakie is geboren in augustus 2016
Formaat:  Jakie moet nog gemeten en gewogen worden
Kan met kinderen: Oudere kinderen
Kan met katten: Nee
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: laanhankelijk, vrolijk, speels, rustig, baasgericht, vriendelijk
Adoptiebijdrage: € 195,-

 

Karakter:
Deze zwart-bruine beauty is mooi van binnen en van buiten! Jaky is een lieve, vrolijke hond. Ze is rustig en kan enorm genieten van lekker liggen op haar kleed of op het gras in de tuin. Ze hoeft niet meer op haar hoede te zijn en kan zich helemaal overgeven aan het goede leven in Nederland! Spelen met de mensen uit het gastgezin of met de andere honden in het gezin, vindt ze ook geweldig!

Gedrag in huis:
Jaky is zindelijk. Ze kan alleen thuisblijven met en zonder de andere honden van het gezin. Ze gaat gewoon lekker op haar kleed liggen. Bij thuiskomst komt ze je enthousiast begroeten en een knuffel halen. Met de andere honden kan ze prima overweg. Met katten heeft Jaky meer moeite. Ze mag er graag achteraan jagen. Gelukkig is ze hierin wel goed te corrigeren. Bezoek wordt eerst met geblaf aangekondigd (ze doet mee met de rest van de honden) en daarna blij begroet. Met oudere kinderen kan ze prima overweg. Vriendjes over de vloer is ook geen probleem, zolang ze haar rust maar kan pakken. Ze is altijd vrolijk en lief.

Gedrag buiten:
Jaky loopt mooi mee aan de riem. Haar baasje moet er wel bedacht op zijn dat Jaky jachtinstinct heeft en kan trekken aan de riem als ze de geur van wild opvangt. Jaky schrikt niet van geluiden, mannen, of langsrijdende auto’s. Dingen die ze niet kent zoals paarden of geiten daar reageert ze wel even op. In de tuin liggen en rondscharrelen vindt ze heerlijk, ze heeft geen vluchtneiging. Autorijden gaat nu prima, in het begin even spannend maar Jaky herstelt zich snel.

Profiel adoptant:
Jaky is een echte gezinshond (kinderen vanaf 12 jaar). Om haar jachtinstinct niet aan te wakkeren zoeken we voor haar een huisje zonder katten, konijnen of pluimvee. Jaky kan alleen geplaatst worden, maar een andere hond zal ze ook zeker kunnen waarderen. Jaky zoekt een baasje die fijn met haar door het bos of park wil struinen, maar ook haar de rust geeft die ze nodig heeft.

Achtergrond:
Jaky komt uit het gemeentelijke asiel van Resita. Een nare plek voor honden. Hier geldt het recht van de sterkste. We hebben Jaky naar Nederland kunnen halen en woont nu bij haar gastgezin in Darp.

Medische bijzonderheden: geen

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.