Mini Cooper zoekt plekje om altijd te mogen parkeren
Wie geeft stoere
Beike een kans?
Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
previous arrow
next arrow
Slider

Flip

GERESERVEERD

FlipGeslacht: reu (gecastreerd)
Leeftijd: Flip is geboren in augustus 2011
Formaat:  Flip is 49 cm hoog en weegt 17 kilo
Kan met kinderen: Vanaf 12 jaar
Kan met katten: Ja
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: lief, blij, mensgericht, knuffelen, onbevangen, aanhankelijk, sociaal
Adoptiebijdrage: â‚¬ 125,-

 

Karakter:
Lieve, blije Flip geniet enorm van zijn nieuwe leventje. Hij leert nu te wennen aan een leven als huishond en dat bevalt hem goed. Hij ontwikkelt zich als een gezellige, vrolijke vent.

Gedrag in huis:
Flip moest even wennen aan het ritme in huis maar hij heeft het door. Slapen, eten, knuffelen... hij geniet er volop van. Iedereen van jong tot oud mag hem aaien, ook onbekend bezoek. Flip is niet bang en geniet van de aandacht. Oppakken, tuigje omdoen, Flip vindt het allemaal prima.

Zindelijk is Flip wel, maar de eerste dagen wilde hij graag markeren. Dat is nu over maar we verwachten dat hij dat weer gaat doen bij een verhuizing. Eventjes alleen thuis zijn lukt ook best. Hij is gewend aan tieners, met oudere kinderen gaat hij goed om. Kleine kinderen zijn er niet in het gastgezin dus we weten niet hoe hij op hen zal reageren. Met katten kan Flip ook, hij negeert ze vooral.

Gedrag buiten: 
Flip is sociaal met andere honden. Tijdens de wandeling negeert hij ze vooral. Wandelen vindt Flip geweldig, hij heeft voor zijn leeftijd een goede conditie en loopt graag kilometers ver. Vreemde mensen vindt hij leuk, als hij aandacht krijgt laat hij zich uitgebreid knuffelen. Autorijden is ook leuk! Hij kijkt graag mee met de bestuurer als hij de kans krijgt.

Hij kan een beetje schrikken van onverwachte geluiden en lijkt wat angstig voor onweer te zijn. Jachtinstinct lijkt hij niet echt te hebben al heeft hij een sterke neus en is alert op zijn omgeving. 

Profiel adoptant:
Flip houdt van mensen, hij zou goed in een gezin passen met wat oudere kinderen die begrijpen dat Flip ook rustmomenten nodig heeft. Een andere hond in huis zou hij geweldig vinden, noodzakelijk zal het niet zijn als er voldoende aandacht voor hem is. Een tuin is wel nodig want Flip is zindelijk zolang hij regelmatig even naar buiten mag voor een plasje.

Achtergrond:
Flip komt uit het asiel van Resita waar we hem gelukkig uit hebben kunnen halen. In Roemenie leek alle glans uit zijn oogjes te zijn verdwenen maar Flip straalt weer!  Nu is hij veilig in Nederland bij een gastgezin in Drachtstercompagnie waar hij wacht op een plekje waar hij als oudere hond liefdevol wordt verwelkomd.

Medische bijzonderheden:
Geen.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.