Roll over, lay down....
and let Tom in
Lieve Nala wacht... op jou?
Gevoelige Puck zoekt
een baasje met ervaring
previous arrow
next arrow
Slider

Boy

boy

Geslacht: Reu, gecastreerd
Leeftijd: Paspoort april 2011, dierenarts schat hem 8 jaar.
Formaat: 50 cm, 20 kilo
Kan met kinderen: ja, oudere kinderen mits gewend aan honden
Kan met katten: Ja
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: baasgericht, lief, aanhankelijk, afwachtend, onzeker

Adoptiebijdrage: € 125,00

Karakter
Deze lieve jongen is aanhankelijk, een echte knuffelkont voor de mensen die hij kent. Hij is rustig maar houdt zeker van een goede wandeling.

Gedrag in huis:
Boy leeft prima samen met de andere honden in het gastgezin. Hij is zindelijk en geen sloper. Alleen thuis blijven is hij niet gewend, we weten niet hoe hij hierop zal reageren. Hij is altijd samen met de andere honden. Boy blaf waaks mee als er geblaft wordt; blijft de rest rustig, dan is hij ook rustig. Hij kijkt de kat uit de boom, komt er bezoek dan is hij wat afwachtend. Boy is een echte bankhanger en dan het liefst samen met zijn gastmoeder. Er zijn situaties waarvan Boy, op dit moment, nog wat onzeker wordt. Zo schrikt hij van bijv een gooistok en met een bezoek aan een winkel doe je hem ook geen plezier.

Gedrag buiten:
Wandelen vindt Boy zeker wel een feestje! Hij loopt lekker mee zonder aan de lijn te trekken, snuffelt veel en eet gras. Samen met de andere honden wil hij wel even blaffen naar honden onderweg, maar wandelt zijn gastmoeder alleen met hem dan heeft hij nauwelijks oog voor vreemde honden en onbekende mensen. Verkeer en lawaai daar trekt hij zich niet veel van aan. Boy is graag buiten in de tuin, lekker beetje snuffelen en rustig liggen met een kluifje.

Profiel adoptant:
Voor Boy zoeken we mensen die veel thuis zijn want hij houdt er van om lekker met zijn mens samen te zijn. Een andere, niet te drukke hond, waar het mee klikt zou ook fijn zijn. Zijn nieuwe huisje heeft een tuin om lekker in te kunnen liggen, snuffelen en doezelen. Katten zijn geen probleem. Boy kan bij oudere kinderen geplaatst worden mits ze honden gewend zijn en hem in zijn waarde laten.

Achtergrond:
Een organisatie in Roemenië heeft Boy achtergelaten bij een van onze lokale rescuers en is gestopt met betalen. Wij vonden dat hij een kans verdient en we hebben hem naar Nederland gehaald. Hij verblijft bij een gastgezin in Froombosch.

Medische bijzonderheden:
Geen

Adoptieprocedure:
Heeft u interesse in deze hond?  Dan verzoeken wij u vriendelijk eerst onze pagina Adopteren goed door te nemen.
Daarna kunt u eventueel het intakeformulier invullen en verzenden.

We lezen alle mails aandachtig. Mocht u na 4 dagen geen reactie van ons hebben ontvangen, dan hebben we iemand anders geselecteerd voor de betreffende hond of vinden we het geen geschikte match. Door grote drukte is het voor ons namelijk niet mogelijk om alle mail en telefoontjes te beantwoordenIndien u meer informatie wilt over een hond, dan kunt u ons natuurlijk een mail met uw vragen sturen en daarop proberen we z.s.m. te reageren.

.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.