Roll over, lay down....
and let Tom in
Lieve Nala wacht... op jou?
Gevoelige Puck zoekt
een baasje met ervaring
previous arrow
next arrow
Slider

Bobby

bobby4.jpg

Geslacht: Reu, gecastreerd
Leeftijd: okt 2012
Formaat:  43 cm, 15 kilo
Kan met kinderen: vanaf 12 jaar
Kan met katten: Nee
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: rustig, lief, aanhankelijk, relaxed, onzeker

Adoptiebijdrage: € 125,00

Karakter:
Deze, niet meer zo jonge, lieverd, is relaxed en aanhankelijk. Krijgt graag aandacht in de vorm van kriebels en knuffels. Hij reageert angstig in voor hem spannende situaties.

Gedrag in huis:

Bobby is super lieve hond. Rustig en vriendelijk. Hij houdt van aandacht van zijn baas. Hij is zindelijk en sloopt niks. Binnen luistert Bobby goed, hij komt direct als je hem roept. Hij kan prima even alleen thuis blijven maar vanzelfsprekend is hij liever niet een hele dag alleen. Bezoek is geen probleem en wordt enthousiast begroet. Grote mannen met een zware stem daar moet hij iets langer aan wennen.

Gedrag buiten:
Bobby is gewend om aan de riem te lopen, dit gaat dan ook goed. Hij is gek op lange boswandelingen en hij is nog behoorlijk fit! Bij onverwachte, harde geluiden kan hij angstig reageren. Om deze reden en om zijn jachtdrift (hij reageert op de geur van wild) kan hij niet loslopen. Bij onbekende honden neemt Bobby een afwachtende houding aan. Ook bij onbekende mensen is hij ontwijkend en afwachtend. Als het goed voelt dan reageert hij vrolijk.

Profiel adoptant:
Bobby is gewend aan het leven in Nederland maar heeft wel een aantal onzekerheden. Daarom zoeken we voor hem een baasje die ervaring heeft met onzekere honden en hem goed kan begeleiden. Zijn toekomstige huisje staat in een rustige omgeving en heeft een tuintje, zodat hij lekker van het zonnetje kan genieten. Een rustig echtpaar of gezin met  oudere kinderen zou heel fijn zijn voor de oude baas. We zoeken  een baasje zonder een andere hond erbij. Deze lieverd heeft zijn baasje(s) het liefst helemaal voor zich alleen, dat is hij ook zo gewend.

Achtergrond:
Bobby komt uit het grote gemeente asiel van Botosani waar zo’n 500 honden leven in kleine kennels, die ze met vier andere honden moeten delen. Een nare plek voor honden. Gelukkig hebben we hem 6 jaar geleden naar Nederland kunnen halen en is hij geadopteerd. Helaas is zijn baasje overleden en zijn we met spoed op zoek naar een nieuw thuis voor deze knuffelbeer.

Medische bijzonderheden:
Geen.

Adoptieprocedure:

Heeft u interesse in deze hond?  Dan verzoeken wij u vriendelijk eerst onze pagina Adopteren goed door te nemen.
Daarna kunt u eventueel het intakeformulier invullen en verzenden.

We lezen alle mails aandachtig. Mocht u na 4 dagen geen reactie van ons hebben ontvangen, dan hebben we iemand anders geselecteerd voor de betreffende hond of vinden we het geen geschikte match. Door grote drukte is het voor ons namelijk niet mogelijk om alle mail en telefoontjes te beantwoordenIndien u meer informatie wilt over een hond, dan kunt u ons natuurlijk een mail met uw vragen sturen en daarop proberen we z.s.m. te reageren.

.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.