Mini Cooper zoekt plekje om altijd te mogen parkeren
Wie geeft stoere
Beike een kans?
Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
previous arrow
next arrow
Slider

Bety

BetyGeslacht: teefje (gesterilliseerd)
Leeftijd:
Bety is geboren in mei 2017
Formaat:
Bety is ongeveer 43 cm hoog en weegt 12 kilo
Kan met kinderen:
Vanaf 8 jaar
Kan met katten:
Ja
Kan met andere honden:
Ja
Trefwoorden:
lief, slim, vriendelijk, mensgericht, knuffelen, vrolijk, speels
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 195,-   

 

Karakter:
Bety is een lieve, vriendelijke hond die van mensen houdt. Ze is erg slim en heeft veel potentie voor iemand die het leuk vindt om samen te werken met een hond. Ze is gemakkelijk in omgang en is speels.

Gedrag in huis:
In huis is Bety rustig, ze is zindelijk en gedraagt zich gewoon goed. Ze gaat ontspannen haar gangetje en komt graag even een knuffel halen. Alleen thuis zijn gaat prima, ze ligt in de bench maar dat is meer voor de zekerheid, Bety maakt niets stuk. Als je weggaat zal ze even protesteren maar vervolgens gaat ze lekker slapen en hoor je haar niet weer. Ze is lief voor iedereen in het opvanggezin, ook met de kinderen gaat ze geweldig leuk om. 

De kinderen van het gastgezin zijn honden gewend en weten hoe ze met Bety om moeten gaan, in zo'n situatie kan Bety goed met kinderen overweg. Ook met katten kan Bety overweg, ze respecteert ze en laat ze met rust.

Gedrag buiten:
Bety luistert fantastisch als je iets lekkers hebt, ze is dol op eten en dat maakt haar gemakkelijk om te trainen. Ze loopt dat ook al keurig aan de riem en kent de basiscommando's. Ze loopt goed mee op een wandeling, vreemde honden vindt ze niet echt interessant en ze lijkt heel ontspannen te zijn. 

Jachtinstinct lijkt ze niet te hebben maar vogels horen gewoon in de lucht. Dus als ze op de grond zitten, dan wil Bety ze best even in de goede richting helpen.

Profiel adoptant:
Bety zal zich overal wel thuisvoelen. Maar ze heeft wel een baasje nodig die sportief is aangelegd. Bety is een actieve hond die graag speelt en er mee op uit gaat. Ze is zeker geen luie hond. Haar toekomstige baasje zal er rekening mee moeten houden dat Bety een slimme hond is die haar grenzen zeker zal verkennen en proberen te rekken. Om dit goed te begeleiden is een baasje met ervaring bij haar wel nodig. Een consequente aanpak is bij haar echt nodig.

Achtergrond: Bety komt uit het asiel van Resita in Roemenie. Een hele nare plek waar honden in overvolle kennels moeten zien te overleven. De meesten van hen zitten er tot aan hun dood. Bety is gelukkig veilig, ze verblijft nu bij een gastgezin in Nederland en wacht op een mandje voor altijd.

Medische bijzonderheden: geen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.