Help met spullen

spullen 1

Regelmatig reist ons team af naar Roemenië. Met auto's vol voer en spullen rijden ze er naar toe en meestal rijden ze terug met een aantal bofhondjes voor wie een (opvang) mandje klaar staat. Op die manier weten we zeker dat alle donaties van geld en goederen ook echt goed terecht komen. Natuurlijk willen we op elke rit de auto vol hebben. Er is altijd behoefte aan voer en plastic manden. Maar ook plaatmateriaal, zeil en hondenhokken dat de honden moet beschermen tegen weer en wind. Terplaatse kopen we dan ook extra stro om te zorgen dat de honden warm kunnen liggen. Met zo’n wensenlijstje is het geld zomaar op, dus donaties in elke vorm, zoals spullen, zijn heel erg welkom!

Heeft u nog iets liggen? Wij horen het graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Online shoppen

Wij doen mee aan het partnerprogramma van Zooplus.Bij Zooplus.nl kunt u terecht voor al uw dierbenodigdheden! Als u iets bij Zooplus bestelt door te klikken op de knop onderaan deze pagina, dan ontvangt StrayDogs Rescue Nederland hiervan een klein percentage.