Winteractie Resita

20180312Ons team is veilig aangekomen in Resita. De kleine vrachtwagen is inmiddels uitgepakt en het klussen is begonnen. Het weer werkt mee, er kan veel gedaan worden in de komende dagen.

De grote kennel is nu winddicht gemaakt en er zijn extra ligplaatsen gemaakt zodat de honden niet op de koude, natte en vooral vieze betonnen vloer hoeven te slapen. De hondenhokken die we dankzij de gulle donaties konden kopen zijn al in aanbouw, de eersten zijn inmiddels geplaatst. Op de foto's is goed te zien wat de nieuwe en de oude hokken zijn.

Er wordt in deze dagen keihard doorgewerkt. De gemeente van Resita werkt met ons mee, ze hebben mensen gestuurd om te helpen bij het klussen en daar zijn we heel blij mee. Het voer dat intussen ook was besteld is geleverd, de honden kunnen weer eten.

Helaas is het niet alleen goed nieuws. Veel honden zijn erg mager, te mager om een koude winter te kunnen doorstaan. We hebben in Timisoare opvang weten te regelen voor 7 van hen en we zullen nu voorrang geven aan de zwakke honden. Maar het zijn er zoveel.

Meer foto's en filmpjes zijn te zien op onze Facebook pagina.

resita december2018resita december2018

 

resita december2018resita december2018

 

resita december2018 06resita december2018

 

resita december2018resita december2018

Eerdere acties