Hulp voor de honden van Resita

Op 7 februari 2020 zijn we weer naar het grote gemeente-asiel van Resita gegaan m ter plaatse hulp te gaan bieden. Ondanks de winter komen er nog steeds zwangere honden aan in het asiel. Het is de meest slechte plek voor een hond om pups te krijgen. Alle honden hebben onze hulp hard nodig. En daarom zijn we, dankzij onze donateurs, weer met een afgeladen bus vol met voer voor de honden op weg gegaan om de honden te helpen.

86299203 2934867326565788 6041077170627936256 nIn een kort maar zinvol bezoek heeft ons team 13 honden uit het asiel kunnen halen en veilig onder kunnen brengen bij 'onze' Florentina. Deze bofhondjes wachten nu op een enkeltje Nederland. We hebben nog eens 90 zakken voer gekocht en de opslag ligt nu voorlopig weer vol. Nieuw stro wordt geleverd en Sander heeft samen met de beheerder van het asiel afscheidingsplaten tussen kennels gezet. En dan moeten we helaas al weer terug naar Nederland. Door regelmatig die kant op te gaan, blijven we op de hoogte van de situatie en kunnen we honden bekijken voor het volgende transport. Want adoptie is uiteindelijk hun enige redding. We zijn alle donateurs ontzettend dankbaar voor hun bijdrage, want dankzij hen kunnen wij honden blijven redden.

Terwijl ons team weer onderweg is naar Nederland, krijgen we vanuit de bus deze foto.... Hilda die afscheid neemt van 2 honden die nu niet eruit konden worden gehaald. Hartverscheurend. 

 

83552425 2884073628311825 4801852013354680320 nWilt u helpen?

Helpen met voer

U kunt helpen door voer te doneren. We hebben een inzamelpunt vlakbij Nijmegen, Amsterdam, Assen, Drachten, Groningen en Eindhoven. Wanneer u iets wilt meegeven, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Een financiele bijdrage waarmee ons team in Roemenie voer kan kopen is ook heel welkom!

Sponsor een hondje

Natuurlijk willen we  graag zoveel mogelijk honden uit de ellende halen voordat het te laat is. We kunnen ze naar de opvang in Timisoare brengen. Daar worden ze liefdevol opgevangen door lokale rescuers en worden ze goed verzorgd. Die opvang zorgt ervoor dat de honden medisch nagekeken worden en een paspoortje krijgen. Daarna kunnen ze aan hun reis naar Nederland beginnen. Die opvang en zorg kost 35 euro per maand, per hond. Dus we zoeken sponsors voor een hondje op afstand! 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mogen de honden op u blijven rekenen?

Meerdere malen per jaar reizen we naar Resita om te helpen. Tussendoor zorgen we ervoor dat er voldoende voer voor de honden is en dat de lokale rescuers hun goede werk kunnen blijven voortzetten. Maar dat kunnen we alleen met uw hulp. Mogen de honden van Resita op u blijven rekenen?

Voor 5 euro kunnen we een zak voer kopen, voor 35 euro kunnen we een hond een maand lang veilig stellen in een particuliere opvang in Roemenie. Elk bedrag, groot of klein, is dus heel welkom.

Doneren

Uw bijdrage is een enorme steun voor de honden. Maak uw donatie over op NL66 RABO 0108573974 t.n.v. Straydogs Rescue Nederland o.v.v. Resita Winteractie. 

 

 

Eerdere acties