Donaties & Giften

helpeenhondje 2

Wij kunnen uw steun goed gebruiken voor bijvoorbeeld onze sterilisatie-acties, de aankoop van voer, voor vaak heel noodzakelijke medische behandelingen, voor hulp aan de honden in Roemenie en om de bofhondjes onder hen naar Nederland te kunnen halen. Iedere bijdrage is enorm welkom! Wij zijn ook heel erg blij met de donateurs die ons structureel steunen, zij waarborgen de voortgang van ons werk.

Wilt u donateur worden of een gift overmaken? Ons rekeningnummer is: NL66 RABO 0108 573974 t.n.v. Stichting Straydogs Rescue Nederland.

Adopteren op afstand

We hebben een aantal honden in een privé-opvang in Roemenië ondergebracht, waar ze in ieder geval veilig zijn. We betalen hier 30 – 50 euro per maand voor (afhankelijk van de opvang). Als u één van hen op afstand wilt adopteren, zou dat geweldig zijn! Voor welk bedrag en welke periode mag u helemaal zelf weten, iedere hulp is enorm welkom! U kiest zelf welk hondje u graag wilt ondersteunen en met iederen adoptie-op-afstand kunnen wij weer een hondje in veiligheid brengen.