wilt u helpen?

  • Misschien overweegt u een hond te adopteren? Dat zou natuurlijk geweldig zijn, want ze verdienen allemaal een goed thuis. Wel moet u zich realiseren dat het altijd honden zijn met een rugzak, die verdere opvoeding en training nodig hebben. Dus verdiep u daarin, zodat u een beslissing kunt nemen met uw hart én uw verstand! Op de pagina ‘adopteren?’ kunt u meer lezen over onze adoptieprocedure. Ook hebben we een pagina ‘gedrag en opvoeding’ met nuttige informatie en tips!
    Wanneer u belangstelling heeft voor een specifieke hond kunt u een mail sturen naar: info@straydogsrescue.nl
  • Misschien wilt u niet een hond adopteren, maar wel tijdelijk opvangen? Voor meer informatie daarover, zie verder op deze pagina.
  • We hebben altijd behoefte aan hondenspullen, voer, dekens, manden etc.
  • Ook kunnen we uw financiële steun goed gebruiken voor bijvoorbeeld onze sterilisatie-acties, de aankoop van voer 13en voor medische behandelingen. Iedere bijdrage is enorm welkom!
    Ons rekeningnummer is: NL66 RABO 0108 573974 t.n.v. Stichting Straydogs Rescue Nederland
  • Wilt u een hondje-op-afstand adopteren? We hebben een paar honden nu in een privé-opvang in Roemenië ondergebracht, waar ze in ieder geval veilig zijn. We betalen hier 30 – 50 euro per maand voor (afhankelijk van de opvang) en als u één van hen op afstand wilt adopteren, zou dat geweldig zijn! Voor welk bedrag mag u helemaal zelf weten, iedere hulp is enorm welkom!
  • Wij doen mee aan het partnerprogramma van Zooplus, een grote online dierenwinkel. Bij Zooplus.nl kunt u terecht voor al uw dierbenodigdheden! Als u iets bij Zooplus bestelt door te klikken op onderstaand logo, dan ontvangt StrayDogs Rescue Nederland hiervan een klein percentage en daarmee kunnen we de honden in Roemenie weer helpen!

zooplus.nl

 

pinoWilt u een hondje opvangen?
De honden die in Roemenië voor adoptie in aanmerking komen, plaatsen we het liefst eerst in een gastgezin, zodat ze kunnen wennen aan een huiselijk leven. We kunnen hierdoor ook hun karakter beter leren kennen en voor mogelijke adoptanten is het fijn om hier in Nederland kennis te kunnen maken met de hond. Dus gastgezinnen zijn heel erg belangrijk, de kans op een succesvolle adoptie wordt hierdoor veel groter!
Dus heeft u ervaring met honden en misschien zelfs een andere stabiele hond in huis, dan is uw hulp heel erg welkom! Natuurlijk houden we daarbij rekening met uw wensen m.b.t. de leeftijd, de grootte, het geslacht en het karakter van uw opvanghond.

Kosten
Vanuit de stichting worden eventuele medische kosten vergoed. U betaalt zelf alleen de kosten voor voer en ontworming/ontvlooiing, maar indien nodig kunnen we daarbij financieel ondersteunen.

Voorwaarden
– ervaring met opvoeding en gedrag van honden;
– een goed afgezette tuin;
– een WA-verzekering (in het geval dat de hond schade aan andermans goederen veroorzaakt)

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@straydogsrescue.nl