Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Mag Numa dan bij jou?
Wie geeft 7-jarige Tess een kans?
previous arrow
next arrow
Slider

Woody

WoodyGeslacht: reu (gecastreerd)
Leeftijd:
Woody is geboren in oktober 2016
Formaat: 
Woody is 45 cm hoog en weeg 14 kilo
Kan met kinderen:
Ja
Kan met katten:
Nee
Kan met honden:
Ja
Trefwoorden:
lief, sociaal, slim, aanhankelijk, baasgericht, vrolijk
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 195,-

 

Karakter: Prachtige krullenbol Woody is net aangekomen in Nederland en wat doet hij het goed! Vanaf de eerste dag gaf hij direct al aan als hij even naar buiten moest, zo knap als je net uit een Roemeens asiel bent gekomen! Hij is helemaal zindelijk.

Hij is een brok vrolijkheid en heel sociaal. Hij is lief voor iedereen, jong en oud. Woody is erg aanhankelijk en op zijn mensen gericht. Hij geniet van uitgebreide knuffels en aandacht. Ook met kinderen is hij lief. Alleen op katten is hij niet zo dol, dat is geen goede combinatie.

Omdat een tijd in een asiel in Roemenie doorbrengen best wat impact heeft, lijkt Woody nog niet te kunnen geloven dat zijn leven zoveel beter is geworden. Hij vindt het niet leuk om alleen gelaten te worden en moet nog leren dat zijn mensen echt wel terugkomen. Zijn toekomstige baasje zal de eerste periode hier tijd in moeten steken. 

Woody is verder gewoon een heerlijke, lieve, vrolijke hond die een beetje begeleiding nodig heeft om zijn verleden achter zich te laten. Maar dat zal een adoptie niet in de weg hoeven staan als er een baasje voor hem komt die hier in kan en wil investeren zodat Woody kan leren hoe fijn het leven is als Nederlandse huishond! In ruil geeft Woody een heleboel vriendschap, aanhankelijkheid en gezelligheid voor terug. 

Mag Woody bij jou?

Achtergrond: Woody is gered uit het asiel van Resita. Op 25 oktober j.l. is Woody aangekomen bij een gastgezin in Vlagtwedde waar hij nu verblijft. Omdat hij nog maar zo kort in Nederland is zal zijn informatie nog regelmatig bijgewerkt worden.

Medische bijzonderheden: geen

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.