Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Mag Numa dan bij jou?
Wie geeft 7-jarige Tess een kans?
previous arrow
next arrow
Slider

Senta

SentaGeslacht: teefje (gesterilliseerd)
Leeftijd:
Senta is geboren in januari 2015
Formaat:
Senta is 45 cm hoog en weegt 15,3 kilo
Kan met kinderen:
Nog niet bekend
Kan met katten:
Ja
Kan met honden:
Ja
Trefwoorden:
lief, sociaal, baasgericht, rustig, afwachtend, aanhankelijk
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 195,-

 

Karakter: Senta is een geweldig lieve en gemakkelijke hond. Ze geniet enorm van haar nieuwe leventje in Nederland en heeft zich meteen helemaal aangepast aan al het nieuwe. Je ziet haar genieten van comfort en aandacht. Ze is nog wat afwachtend in haar gedrag maar gedraagt zich ontspannen en rustig in huis. Ze geeft ook al aan als ze even een plasje moet doen en naar buiten wil.

In het gastgezin moet Senta soms even alleen thuis blijven, dat doet ze netjes. Ze ligt dan wel even in de bench maar dit is meer uit voorzorg dan dat het echt nodig lijkt te zijn. Senta heeft nog niets stuk gemaakt sinds ze is aangekomen.

Senta vindt bezoek thuis best leuk. Ze kijkt even de kat uit de boom maar komt er dan gezellig bij om een knuffel te halen. De katten in het gastgezin zijn honden gewend en niet onder de indruk van Senta. Senta moet zelf nog een beetje wennen aan katten, ze bekijkt ze rustig van een afstandje maar houdt ze wel in de gaten. Andere honden vindt ze leuk, ze is heel sociaal. Ze is nieuwsgierig en speelt graag.

Wandelen vindt ze leuk, Senta houdt ook best van flinke wandelingen. Aan de riem loopt ze netjes en ze luistert ook goed naar haar naam. Ze komt meteen als ze geroepen wordt en ze leert erg snel. Ze snapt direct wat je van haar wilt. 

Senta is rustige, ontspannen hond die graag bij je is. Ze is enorm baasgericht en geniet volop van aandacht. Ze zal een trouwe vriendin worden voor wie haar een fijn thuis geeft en tijd heeft om samen met Senta leuke dingen te gaan doen.

Achtergrond: Senta is gered uit het asiel van Resita. Op 25 oktober maakte Senta haar  reis naar Nederland en wordt nu opgevangen door een gastgezin in Ulrum.

Medische bijzonderheden: geen

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.