Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Mag Numa dan bij jou?
Wie geeft 7-jarige Tess een kans?
previous arrow
next arrow
Slider

Saartje

SaartjeGeslacht: teefje (gesterilliseerd)  
Leeftijd: Saartje is geboren in mei 2009
Formaat: 
Saartje is 43 cm hoog en weegt 14 kilo
Kan met kinderen: Vanaf ongeveer 9 jaar
Kan met katten:
Ja
Kan met honden:
Ja
Trefwoorden:
 lief, rustig, afwachtend, onderdanig, verlegen, vriendelijk, aanhankelijk 
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 125,- 

 

Karakter: Saartje is een prachtige dame met de meeste bijzondere en aandoenlijke glimlach op haar koppie. Ze kan stralen van geluk ondanks, of juist dankzij, haar leventje niet altijd over rozen ging. Na jaren doorgebracht te hebben in een Roemeens asiel werd ze geadopteerd in Nederland en braken er betere tijden voor haar aan. Helaas liep het anders dan verwacht en daarom zoeken we voor Saartje een nieuw thuis.

In huis is Saartje rustig en heel gemakkelijk. Ze slaapt graag uit, voor negen uur staat ze liever niet op. Ze is aanhankelijk en gaat heel gemoedelijk haar gangetje. Ze is zindelijk en kan ook prima even alleen thuis zijn.

Saartje luistert goed naar haar naam, laat zich makkelijk corrigeren al heeft ze dat helemaal niet nodig. Ze is dol op wandelen en gaat graag mee op pad. Dan gaat haar staartje in de lucht en maakt ze vrolijke bokkesprongen. Haar conditie laat op dit moment nog wat te wensen over maar we verwachten dat dit snel genoeg herstelt en dat ze dan graag lange wandelingen gaat maken. 

Ze heeft een wat onderdanig karakter en komt niet gauw voor zichzelf op. In een druk gezin zal ze waarschijnlijk snel ondergesneeuwd raken zonder duidelijk aan te geven als iets haar teveel wordt. Daarom zoeken we voor Saartje een plekje waar ze veilig is en gelukkig kan worden. Een andere hond om mee te spelen zal ze zeker kunnen waarderen. 

Achtergrond: Saartje was al iets ouder toen ze vanuit een Roemeneens asiel naar Nederland kwam. Van haar eerste jaren in Nederland weten we niet veel behalve dat er een moment kwam dat haar baasje niet goed meer voor haar zorgen. Ons werd gevraagd te bemiddelen voor een goed, blijvend thuis voor Saartje. Ze verblijft nu bij een gastgezin in de provincie Groningen.

Medische bijzonderheden: Geen.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.