Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Mag Numa dan bij jou?
Wie geeft 7-jarige Tess een kans?
previous arrow
next arrow
Slider

Roxi

RoxyGeslacht: teefje (gesterilliseerd)  
Leeftijd: Volgens haar paspoort is Roxi geboren op 8-8-2008 maar ze lijkt jonger te zijn
Formaat: 
Roxi is 46 cm hoog en weegt 18 kilo
Kan met kinderen: Ja
Kan met katten:
Nog niet bekend
Kan met honden:
Ja
Trefwoorden:
bescheiden, vrolijk, aanhankelijk, lief, zachtaardig, sociaal, mensgericht, slim, volgzaam 
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 125,- 

 

Karakter: Roxi is het zonnetje in huis, volgens het gastgezin kun je geen gemakkelijker hondje treffen. In huis is ze rustig, kan zichzelf heel goed vermaken en komt graag bij je liggen voor een knuffel. Ze geniet van aandacht en kan er bijna niet genoeg van krijgen. Ze was direct zindelijk en kan ook prima eventjes alleen zijn. Ze ligt dan gewoon lekker in haar mandje. Roxi is gewoon een lieve, gezellige hond. Ze is dol op alle gezinsleden, voor de kinderen in het gastgezin is ze erg lief.

Bezoek aan huis vindt ze ook prima, ze komt even kennismaken en daarna behandelt ze hen hetzelfde als de mensen die ze al langer kent. Roxi is ook heel sociaal met andere honden. Ze is graag in hun gezelschap en probeert altijd leuk mee te spelen, stelt zich vriendelijk en afwachtend op naar andere honden.  Ze is wat voorzichtig en zeker geen haantje de voorste, alles gaat bij Roxi met diezelfde, rustige vriendelijkheid.

Roxi loopt netjes aan de lijn zonder trekken, ze kuiert gezellig mee. Onderweg is ze nergens bang voor, naar vreemde mensen is ze iets terughoudend. Wel kan ze schrikken van harde stemmen, dat vindt ze spannend. 

Roxi is gewoon een schat van een hond met een opgewekt, rustig karakter.  Ze is graag dichtbij mensen en ook de aanwezigheid van andere honden vindt ze prettig. Haar leeftijd is twijfelachtig, ze lijkt jonger te zijn dan haar paspoort doet geloven maar deze lieverd kan hopelijk nog heel veel jaren een liefdevol gezinslid zijn voor wie haar een kans wil geven. Bij wie mag Roxi haar koffertje voor altijd uitpakken?

Achtergrond: Roxi is in Roemenie uit het nare asiel van Resita gered en ondergebracht bij een lokale rescuer. Zij zorgde ervoor dat Roxi haar paspoortje kreeg. Toen er een opvangmandje in Nederland vrij kwam kon Roxi aan haar grote reis beginnen en nu is ze veilig bij een gastgezin in Zeist.

Medische bijzonderheden: Geen.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.