Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Mag Numa dan bij jou?
Wie geeft 7-jarige Tess een kans?
previous arrow
next arrow
Slider

Raisa

RaisaGeslacht: teefje (gesterilliseerd)  
Leeftijd: Raisa is geboren in oktober 2017
Formaat: 
Raisa is 50 cm hoog en weegt 18 kilo
Kan met kinderen: Ja
Kan met katten:
Ja
Kan met honden:
Ja
Trefwoorden:
sociaal, lief, vrolijk, aanhankelijk, mensgericht, enthousiast, zelfstandig

 

 

Karakter: Raisa is een heerlijke knuffel met een blij en vrolijk karakter. Ze is heel sociaal en geniet volop van haar leventje in Nederland. Ze is een zelfstandig, stoer hondje dat dol is op mensen en als ze de kans krijgt zal ze graag alle aandacht naar zich toe trekken. Ze is ook heel dapper, vreemde dingen zal ze even aanschouwen en dan rustig doorgaan. Zoals het een jonge, nieuwsgierige hond betaamd is ze snel afgeleid.

Raisa luistert goed maar buiten moet je soms even aandringen om haar aandacht te vangen. Er is ook zoveel dat leuk is! Raisa is erg speels, naar mensen en andere honden. In haar enthousiasme kan ze dan ook een beetje lomp zijn, kleine kinderen loopt ze gemakkelijk omver in haar spel.

In huis gedraagt Raisa zich prima. Ook met de aanwezige katten gaat ze netjes om. Ze kan inmiddels best een paar uurtjes alleen zijn en ze is ook zindelijk.

Raisa kan prima als enige hond geplaatst worden. Ze zal zich waarschijnlijk heel goed voelen in een gezellige familie. Maar het is belangrijk dat haar omgeving haar ook de nodige rust kan geven. Omdat ze nog zo volop in haar ontwikkeling zit, heeft ze tijd nodig om prikkels te verwerken. Vermoedelijk zal dit steeds beter gaan, maar een niet te drukke leefomgeving heeft daarom op dit moment onze voorkeur.

We verwachten dat Raisa zich verder zal ontwikkelen tot een vrolijke, energieke hond die ook veel plezier aan hondensport zal kunnen beleven. Waar mag deze lieverd straks haar koffertje uitpakken?

Achtergrond: Raisa komt uit het ellendige asiel in Resita. Ze is sinds 29 augustus 2019 in Nederland, ze is liefdevol opgevangen door een gastgezin in Eastermar.

Medische bijzonderheden: geen

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.