Olly zoekt dringend een nieuwe bank
Romy biedt aan: buikje om te kriebelen
Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Kleine Pam met groots karakter...
previous arrow
next arrow
Slider

Loekie

 

LoekieGeslacht: teefje (gesterilliseerd)
Leeftijd: Loekie is geboren in maart 2019
Formaat:  Loekie is ca. 46 cm hoog en weegt 15 kilo
Kan met kinderen: Vanaf 12 jaar
Kan met katten: Ja
Kan met andere honden: Ja
Trefwoorden: sociaal, speels, slim, lief, blij, sociaal, aanhankelijk
Adoptiebijdrage: â‚¬ 295,-

 

Karakter:
Loekie is een echte jonge hond. Ze is blij en speels en ze heeft redelijk wat energie. Ook is Loekie erg slim en dol op eten waardoor ze heel goed te trainen is.

Gedrag in huis:
Loekie gebruikt veel energie voor het verwerken van prikkels, als haar koppie veel informatie te verwerken krijgt slaapt ze veel. Op dagen dat dit niet het geval is, is ze in huis een enthousiaste hond met de bijbehorende energie. Ze rent dan vrolijk rond met haar speeltjes of probeert andere honden uit te dagen voor een spelletje. Ze kan zich ook prima zelf vermaken maar heeft nog niet precies door wat ze in haar bekje mag stoppen en wat niet, daardoor veranderen spullen in huis nogal eens van plaats. Maar ze maakt niets stuk.

Zindelijk is Loekie grotendeels, de nachten zijn soms nog net wat te lang voor haar. Alleen thuis zijn kan ze prima, ze is nu in het gezelschap van andere honden maar we verwachten dat met wat gewenning ze dit ook prima in haar eentje kan. Loekie kan ook goed met katten overweg, ze wil eigenlijk graag met ze spelen maar niet elke kat kan dat waarderen. Bezoek aan huis vindt ze gezellig, Loekie kruipt er gezellig bij. 

Gedrag buiten: 
De grote buitenwereld is nog best spannend en Loekie vindt het fijn om die in kleine stapjes te ontdekken. Loekie loopt op zich goed aan de lijn maar in haar jonge nieuwsgierigheid wil ze overal tegelijk zijn en rent ze zigzaggend heen en weer als ze de kans krijgt. Concentratie is nog niet haar sterkste punt. Ze luistert overigens best goed, ze reageert op haar naam en komt als je haar roept. Corrigeren is amper nodig, met de stem is al voldoende om haar te doen begrijpen dat ze iets niet mag doen. 

Als het heel druk is om haar heen raakt Loekie toch wel een beetje onder de indruk, maar ze herstelt snel en herpakt zich ook weer. Andere honden vindt ze leuk, ze wil graag kennismaken en is erg sociaal.

Profiel adoptant:
Loekie is een echte puppert die straks de puberfase in gaat. Ze moet nog veel leren en zit volop in haar ontwikkeling. Ze moet haar energie kwijt kunnen maar ook voldoende rust krijgen. Voor haar zoeken we een fijne baas met ervaring die haar kan geven wat ze nodig heeft. Loekie is lief voor kinderen, maar omdat ze nog niet gewend is met ze samen te leven plaatsen we haar het liefst niet bij heel jonge kinderen.

Achtergrond:
Loekie zat als pupje in het asiel van Resita waar we haar gelukkig uit hebben kunnen halen. Nu is ze veilig in Nederland bij een gastgezin in Eastermar waar ze wacht op een mandje voor altijd

Medische bijzonderheden:
Geen.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.