Mini Cooper zoekt plekje om altijd te mogen parkeren
Loekie hoopt dat iemand haar eindelijk ziet staan
Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Vrolijke Joey heeft altijd zijn grootste glimlach voor je paraat!
previous arrow
next arrow
Slider

Laika

LaikaGeslacht: teefje 
Leeftijd: Laika is geboren in 2010
Formaat:
ze is 60 cm hoog en weegt 25 kg
Kan met kinderen:
Vanaf 12 jaar
Kan met katten:
Onbekend
Kan met andere honden:
Ja
Trefwoorden:
lief, vrolijk, baasgericht, knuffelen, sociaal, rustig 
Adoptiebijdrage:
donatie naar eigen inzicht aan de stichting

 

 

Karakter: 
Laika is een hele lieve, vrolijke hond met een baasgericht karakter. Ze houdt van aandacht en knuffels en is graag bij haar baasje in de buurt. 

Gedrag in huis:
In huis gedraagt ze zich rustig en ze kan prima een paar uurtjes alleen thuis blijven. Met vreemde mensen is ze in eerste instantie afwachtend en ontwijkend. Maar ze is ook nieuwsgierig en als ze de mensen eenmaal kent, is het goed (daarbij heeft ze overigens wel iets sneller een klik met vrouwen dan met mannen). Laika is geen hond voor in een stedelijke omgeving met veel lawaai en drukte; daar voelt ze zich niet prettig bij. 

Gedrag buiten:
Laika vindt het heerlijk om te rennen en te spelen met andere honden. Ze kan ook los lopen op veilige plekken en luistert goed, maar ze heeft ongetwijfeld wat husky-bloed in zich dus in een gebied met veel wild is aanlijnen verstandig. Met andere honden is ze heel sociaal en vooral met kleinere honden speelt ze graag. Autorijden vindt ze ook leuk en mee wandelen ergens buiten in de natuur is natuurlijk heerlijk.

Profiel adoptant
Voor Laika zoeken we een rustige plek bij een baasje met wat hondenervaring. Kleine kinderen vindt ze een beetje spannend, dus daar plaatsen we haar niet bij, maar wat oudere kinderen v.a. 12 jaar zal (met gewenning) prima gaan. Bij wie mag deze prachtige dame haar laatste jaren doorbrengen?

Achtergrond:
Laika is in 2014 in Roemenië gevonden op straat, samen met haar pups. We hebben destijds de hele familie naar Nederland gehaald en Laika is hier geadopteerd. Intussen is ze nu zo’n 3 jaar in Nederland en helemaal ingeburgerd. Laika verblijft nu nog bij haar baasje maar die kan wegens gezondheidsredenen helaas niet meer voor haar zorgen en daarom zoeken we een ander thuis voor haar. De adoptiebijdrage is daarbij niet belangrijk, een goede plek wel! Daarom geldt voor haar geen adoptietarief, maar een donatie naar eigen inzicht aan de stichting.

Medische bijzonderheden:
geen.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.