Wie geeft senior Tess een kans?
Olly zoekt dringend een nieuwe bank
Romy biedt aan: buikje om te kriebelen
Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Kleine Pam met groots karakter...
previous arrow
next arrow
Slider

Kelly

 

KellyGeslacht: teefje  
Leeftijd: Kelly is geboren in augustus 2018
Formaat:
 
Kelly is  40-45 cm hoog en weegt 10 kilo
Kan met kinderen:
Ja, iets oudere kinderen
Kan met katten:
Ja
Kan met honden:
Ja
Trefwoorden:
lief, mensgericht, aanhankelijk, speels, actief, knuffelen, enthousiast
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 125,-

 

Karakter: Kelly is een speelse hond die in huis heel rustig is mits zij voldoende beweging krijgt. Want Kelly heeft best wat energie en is dol op spelen en wandelen. Ze is heel sociaal en aanhankelijk, als je wilt knuffelen hoef je haar maar te roepen en ze komt direct. 

Kelly is zindelijk en kan ook best alleen thuis zijn maar dit moet opgebouwd worden. Ze vindt het niet leuk om opgesloten te zijn, niet zo vreemd als je net uit een Roemeens asiel bent gered waar je met veel honden opgepropt in een hok hebt gezeten. In het gezelschap van een andere hond zal dit naar verwachting beter gaan, maar een toekomstig baasje moet hier wat tijd in investeren.

Heel bijzonder aan Kelly is haar manier van communiceren, ze gebruikt haar stem om iets duidelijk te maken. Dit doet ze vooral in haar enthousiasme en het maakt haar heel speciaal. Katten vindt ze gek, een beetje spannend. Ze leert er al aan te wennen maar ze doet verder niets.

Wandelen is leuk met een andere hond erbij, dan voelt Kelly zich zeker en loopt ze netjes aan de lijn. Ze is dol op wandelen maar als ze alleen mee op pad gaat,  zijn veel dingen erg spannend en zal ze bevriezen. Ook hier heeft ze nog wel wat begeleiding nodig maar de aanwezigheid van een andere hond zou wel heel goed voor haar zijn. Kelly is erg sociaal naar andere honden, het liefst daagt ze ze meteen uit om te spelen. Wij denken dan ook dat alle onzekerheden die ze nu nog ervaart bij de fase horen waar ze nu in zit. Kelly is tenslotte nog maar net in Nederland.

Voor Kelly zoeken we een rustige woonomgeving met  een baasje die wat ervaring heeft en die bereid is om haar met geduld en liefde te begeleiden. We weten zeker dat het dan een kwestie van tijd is voordat Kelly zich ontwikkelt tot een vrolijke, actieve en zelfverzekerde hond. Het is belangrijk voor Kelly dat er een andere, stabiele hond aanwezig is. Daarom geldt voor haar een aangepast adoptietarief.

Achtergrond: Kelly komt uit het asiel van Resita. Ze is half november naar Nederland gekomen en is nu bij een opvang in Drachtstercompagnie waar ze wacht op een mandje voor altijd. Overdag is ze hier onder de mensen, andere honden en katten en 's nachts slaapt ze in een kennel.

Medische bijzonderheden: geen.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.