Wie geeft senior Tess een kans?
Olly zoekt dringend een nieuwe bank
Romy biedt aan: buikje om te kriebelen
Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Kleine Pam met groots karakter...
previous arrow
next arrow
Slider

Kelly

 

KellyGeslacht: teefje  
Leeftijd: Kelly is geboren in augustus 2018
Formaat:
 
Kelly is 45 cm hoog en weegt 14 kilo
Kan met kinderen:
vanaf 12 jaar
Kan met katten:
Ja
Kan met andere honden:
Ja
Trefwoorden:
lief, mensgericht, aanhankelijk, speels, actief, zachtaardig
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 295,-

 

Karakter:
Kelly is een vrolijke, energieke, aanhankelijke hond met een sociaal, zachtaardig en onzeker karakter.

Gedrag in huis:
Kelly is nog een jonge hond en ze gedraagt zich in huis rustig, mits ze wel voldoende beweging krijgt, want ze is behoorlijk energiek. Ook speelt ze graag met de andere honden in het gastgezin. Even alleen zijn (nu samen met andere honden) gaat goed. Ze is zindelijk en gewend om 's nachts in een bench te slapen.

Kelly is heel sociaal met mensen, ook vreemd bezoek in huis begroet ze vriendelijk en nieuwsgierig. En met wat lekkers heb je haar hart zo gewonnen. Met katten gedraagt ze zich prima, maar soms vindt ze het wel leuk ze een beetje te plagen.

Kelly leert snel met positieve beloning; een te harde aanpak werkt averechts; dan wordt ze onzeker. Ze wil het graag goed doen, maar in haar enthousiasme vergeet ze weleens wat ook alweer wel en niet mocht. Vanuit haar actieve karakter wil ze graag overal bij aanwezig zijn en vergeet ze rust te nemen, terwijl ze dat wel nodig heeft om prikkels te verwerken. Het is belangrijk dat  haar toekomstige baasje haar daarin kan sturen.

Gedrag buiten:
Ze vindt het heel erg leuk om mee naar buiten te gaan, ze loopt goed mee aan de riem. Ook speelt en rent ze graag met andere honden. Vreemde mensen en honden loopt ze neutraal/nieuwsgierig tegemoet. Op veilig terrein kan ze loslopen, ze luistert goed. Ze is niet angstig voor verkeer en mee in de auto gaat prima. In een drukke woonomgeving heeft ze veel steun aan andere honden; als die er niet zijn, is ze onzeker.

Profiel adoptant:
Voor Kelly zoeken we een baasje die ervaring heeft in het opvoeden van en omgaan met onzekere honden. Kelly zou goed passen bij actieve mensen die graag met haar erop uit trekken.

Achtergrond:
Kelly komt uit het ellendige gemeente-asiel van Resita. Ze is half november naar Nederland gekomen en verblijft nu bij een gastgezin in Tjuchem waar ze wacht op een mandje voor altijd.  

Medische bijzonderheden:
geen.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.