Wie geeft senior Tess een kans?
Olly zoekt dringend een nieuwe bank
Romy biedt aan: buikje om te kriebelen
Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Kleine Pam met groots karakter...
previous arrow
next arrow
Slider

Jessie

JessieGeslacht: teefje  (per 23-1 gesterilliseerd)
Leeftijd: Jessie is geboren in augustus 2012
Formaat:
Jessie is zo'n 50 cm hoog en weeg ca. 20 kilo
Kan met kinderen:
vanaf 16 jaar
Kan met katten:
Ja
Kan met andere honden:
Ja
Trefwoorden:
lief, blij, mensgericht, sociaal, rustig, aanhankelijk, open, spontaan, trouw
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 125,-

 

Karakter:
Jessie is een hele vrolijke, aanhankelijke en sociale hond. Ze heeft een lief en open karakter en ligt het liefst bij je op schoot.

Gedrag in huis:
Jessie is sinds haar aankomst in Nederland alleen maar heel erg blij. Ze is dol op mensen en heb je even geen tijd, dan gaat ze liggen slapen zonder morren totdat je wel weer tijd voor haar hebt. In en om het huis is ze vrolijk maar niet druk; ze is vrij rustig van aard. Bezoek aan huis vindt ze heel leuk, in haar opwinding kan ze even flink blaffen als er mensen langskomen. Maar al snel zie je dat het pure blijdschap is en Jessie gaat iedereen even langs voor een knuffel.

Zindelijk was ze meteen al en ze houdt van uitslapen. 's Nachts hoor je haar niet en als het regent draait Jessie zich gewoon nog even om.

Jessie is sociaal met andere honden en ook met katten gaat het goed, maar het is soms wel leuk om er even achteraan te rennen. Het is meer speelsheid dan dat het iets betekent en ze heeft genoeg aan een zachte correctie.

Met kinderen is ze wisselend, teveel drukte vindt ze spannend. Tegen kleine kinderen kan ze wat blaffen. We verwachten dat het met wat oudere kinderen goed gaat, mits zij rustig met haar omgaan en wat ervaring hebben in de omgang met honden. 

Gedrag buiten:
Jessie loopt goed mee aan de riem en op veilig terrein kan ze los lopen; ze is heel volgzaam en komt direct als je haar roept. Ze doet haar best voor je en een kort stemgeluidje is al genoeg om Jessie te laten snappen dat iets niet mag. Autorijden gaat prima. Het gastgezin vat haar gedrag samen als 'ze is gewoon supermakkelijk en vindt alles leuk'.

Profiel adoptant:
Andere honden vindt Jessie wel leuk, maar het doet haar weinig. Ze zou dus prima alleen geplaatst kunnen worden. Als haar mensen maar tijd voor haar hebben. Jessie kan een geweldig maatje voor iemand worden die een hond zoekt die overal mee naar toe genomen kan worden en die niets liever wil dan in het gezelschap van haar mens(en) zijn

Achtergrond:
Jessie komt uit het nare gemeente-asiel van Resita. Ze is half november naar Nederland gekomen en was zo intens gelukkig toen ze door leek te hebben dat ze eindelijk veilig was! Ze verblijft nu bij een opvang in Drachtstercompagnie waar ze wacht op een mandje voor altijd. Overdag is ze hier onder de mensen, andere honden en katten en 's nachts slaapt ze in een binnenkennel.

Medische bijzonderheden:
Jessie moet nog gesterilliseerd worden, dit zal binnenkort gebeuren.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.