Wie geeft senior Tess een kans?
Olly zoekt dringend een nieuwe bank
Romy biedt aan: buikje om te kriebelen
Fonzy zoekt baasje om samen leuke dingen te gaan doen
Kleine Pam met groots karakter...
previous arrow
next arrow
Slider

Jessie

JessieGeslacht: teefje  
Leeftijd: Jessie is geboren in augustus 2012
Formaat:
Jessie is zo'n 50cm hoog en weeg ca. 20 kilo
Kan met kinderen:
Ja
Kan met katten:
Ja
Kan met honden:
Ja
Trefwoorden:
lief, blij, mensgericht, sociaal, rustig, aanhankelijk, open, spontaan, trouw
Adoptiebijdrage:
 â‚¬ 125,-

 

Karakter: Jessie is in november 2019 in Nederland aangekomen en is alleen maar heel erg blij. Ze is dol op mensen en wil vooral heel graag met je mee. Heb je even geen tijd, dan gaat ze liggen slapen zonder morren totdat je wel weer tijd voor haar hebt. In en om het huis is ze vrolijk maar niet druk, ze is vrij rustig van aard.

Jessie is een allemans vriendinnetje, ze is enorm aanhankelijk en maakt hierin geen onderscheid tussen mannen, vrouwen of kinderen. Ze is heel volgzaam en komt direct als je haar roept. Ze doet haar best voor je, correcties heeft ze amper nodig. Een kort stemgeluidje is al genoeg om Jessie te laten snappen dat iets niet mag.

Met katten kan Jessie wel, ze zal ze niets doen maar het is wel heel leuk om er even achteraan te rennen. Het is meer speelsheid dan dat het iets betekent en ook hier is een zachte correctie heel effectief. Jessie blijft in je buurt, als je te ver van haar afbent dan zal ze terugkomen of rustig wachten tot je haar ingehaald hebt. 

Andere honden vindt Jessie wel leuk, maar het doet haar weinig. Ze zou dus prima alleen geplaatst kunnen worden. Als haar mensen maar tijd voor haar hebben. Jessie kan een geweldig maatje voor iemand worden die een hond zoekt die overal mee naar toe genomen kan worden en die niets liever wil dan in het gezelschap van haar mens(en) zijn.

Achtergrond: Jessie komt uit het asiel van Resita. Ze is half november naar Nederland gekomen en was zo intens gelukkig toen ze door leek te hebben dat ze eindelijk veilig was! Ze verblijft nu bij een opvang in Drachtstercompagnie waar ze wacht op een mandje voor altijd. Overdag is ze hier onder de mensen, andere honden en katten en 's nachts slaapt ze in een kennel.

Medische bijzonderheden: Jessie moet nog gesterilliseerd worden, dit zal binnenkort gebeuren.

.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.